|
106 gti/saxo vts restorasyon |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Berkay Erdinç
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Berkay Erdinç
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2024 Saat 21:13 |
Herkese merhabalar yeni aldığımız bir hayli üzülmüş aracımızı baştan aşağıya toplayıp motorunu güçlendirmeyi hedefliyoruz.Takip etmek isteyenler için link bırakıyorum.Sorularınız yada öenerileriniz olursa buradan yazabilirsiniz.
|
|
CanK_106
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kolay gelsin, her şey gönlünüzce olsun. Sonucu merakla bekliyorum, takipteyim :) bu arada jantlara speedline veya compomotive yakışır bence.
Düzenleyen CanK_106 - 29 Şubat 2024 Saat 22:31 |
|
Indigo Blue <3
|
|
Berkay Erdinç
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Berkay Erdinç
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Teşekkür ederim çok sağolun. Şuan benzin pompası,regülatör ve e85 enjektörler,pt52 eksantriklerin temini yaptık ve 12.5 sıkıştırma oranına sahip forget pistonların siparişini verdim.standole ecu,r8 bobin ve headers hariç ekstra parçalar kalmadı. Diğer alacağım parçalar araca ait parçalar olacağından işin sıkıntılı kısmını aşmış üzereyim.bir dahaki bölümde torsiyonu komple indermeyi planlıyorum. Torsiyon sorunu yaşayan ve nasıl çalıştığına dair bir bölüm gelecek bir süpriz olmazsa bakalım yavaş yavaş ilerliyorum. Tekrar teşekkür ederim
Düzenleyen Berkay Erdinç - 28 Temmuz 2024 Saat 16:26 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |