|
308 otomatik vites aracımda frende stop etme sorun |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
bulentbey308
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2022 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bulentbey308
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2022 Saat 11:42 |
Merhabalar Arkadaşlar aracım 308 otomatik vitesli dizel. dün akşam yolda giderken şehir içinde hızlı fren yaptım. geçen ayda kırmız ışıkta olmuştu. araç stop etti . kontağı bir çalıştım yoluma devam ettim. ama bu sorun normal mi ? otomatik vitesli araç stop eder mi ? neden kaynaklı olabilir sizce ? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Etmez hocam etmemesi lâzım. Önce bir arıza kayıtlarına bakmak gerekir. Buradan net bir şey söyleyemeyiz.
|
|
bulentbey308
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2022 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bulentbey308
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
arkadaşlar sorunum devam etmektedi. aracım kırmızı ışıkta beklerken frene bastığımda baze stop ediyor. bu sorun neden kaynaklanıyordur ? çözümü nedir ? otomatik vites 308 dizel araç. bilgili arkadaşlar bu soruna bir el atsanız çok memnun olurum. ustam bin devam et diyor ama her sorunun bir çözümü olmalı diye düşünüyorum.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |