![]() |
|
206 Mid Seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2010 Saat 21:41 |
yaklaşık 20 gün sonra 2 takım mid takım alacağım. Ekstradan panzot yaptırmadan önlere 16 cm ,arkalara 13 cm İnfinity reference serisi mid takım düşünüyorum Mid fiyatları 200 tl yi geçmemek şartıyla daha net ve kaliteli ses alabileceğim önerileriniz varmı ?
Araca bass konulmayacaktır. 4 kanal bir amfiyle beslenecektir. Düzenleyen GökhaN - 12 Temmuz 2010 Saat 21:42 |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Infinity pahalı olur hiç girme derim.
JBL yada soundmagus al. Soundmagus ucuz 16 ve 13 cm i 250 tl ye felan alırsın
|
|
![]() |
|
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
1 takım al focal al yeter sana :)
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
ucuz etin yahnisi yenmiyor. Kaliteli ses olması lazım verdiğin paraya değsin. |
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer orjinal yuvalara takacaksan slim tarzı arka yuvaları ince mid alman gerekir.diğer türlü sıkıntı yaşayabilirsin.söylemiş olduğun marka gayet iyi.sinan focal demiş 10 numara ama yazdığın fiyata bulman zor.jbl yada saund magus'ta alacağın seri önemli.gönlüne göre birşeyler bulursun umarım.
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
hocam hakikaten bu ses olayında ucuza kaçınca pişman ediyor insanı ... hayırlı olsun şimdiden kazasız günler dilerim. ...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
bas bağlamak istemiyorsun ama kısa zaman sonra eksikliğini hissedebilirsin.hastalık gibi bu iş.bence 1 takım midle bas bağladığında daha çok keyif alırsın.kicker ds 600-650 pioneer ts-a 172c bu modellerin arka yuvaları ince montajı daha kolay olur.pioneer fena değil(tweetarları çabuk yanıyor dediler kullandım bir sıkıntı yaşamadım)ama kicker için birşey diyemiyorum kullanan arkadaşlara sormak gerek
Düzenleyen fourus_06 - 13 Temmuz 2010 Saat 11:22 |
|
![]() |
|
yok bass hastalık degil eski aracım 106 da jbl gto bass vardı teypte ayarı -6 da idi hep hiç açmazdım benim için gereksiz birşey kafa şişiriyor bana göre. kaliteli ses bana yeterli |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
.sahibinden:27853906-26784874 eğer temizse baktırıp fiyatlarda biraz pazarlık yaparak alabilirsin tabi ikinci el düşünüyorsan.
|
|
![]() |
|
sağol 2. el düşünmüyorum zaten hediye olarak aldıracağım ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
tamamdır.hayırlı olsun şimdiden.
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Madem öle ßende bişi sormak istiyorum.Aracın ön ve arka kapılarda orjinal kolonları var cd çalar var.Sesi biraz kaliteli ve net alabilmek için ne gibi eklentiler yapmak lazım.Fazla güm güm vs olmaması kaliteli ve net bir ses ayrıca yüksek seste sesin boğulmamasını istiyorum
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
en kötü 400 tl sıkısmıs demek o ![]() |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
yaa napıyosun Gökhan. iki hoparlöre 400 TL verilir mi? en kralına 150 den fazla verilmez.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Güzel seçimdesin bence Gökhan, arkadaşımdada ınfınıty mid takımı vardı ses diğerlerine göre daha kaliteydi parasal sorun yoksa bence güzel seçim şimdiden hayırlı olsun..
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Yani şimdi orjinal kapı kolonları var ne yapmam lazım yada neler almam lazım.marka model öneri nedir yardım bekliorum
|
|
|
![]() |
|
2 hoparlorle ses yükselince ses bozulmama ve net ses olayını yapabiliyorsan bravo başkan ![]() |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
benim gözümde mid takımı sadece 2 hoparlörden ibarettir. kapı döşemelerinde detaylı bir yalıtım sistemine gidilmedikçe mid takımı tam kapasite çalışmayacak, kendisinden beklenen performansı vermeyecektir. onun için bu kadar para verilmez düşüncesindeyim. ee herhalde senin vereceğin paraya da karışacak halim yok.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
$imdi benim ürün olarak ne almam lazım ne marka almam lazım. sölediklerimi yerine getirebilmem için
Düzenleyen shamed - 15 Temmuz 2010 Saat 00:12 |
|
|
![]() |
|
güzel bir anfi lazım. kaliteli kablolar ile bağlantı gerçekleştirilmeli. bir de ince ayarla net ses alınabilir. ama şu bilinmeli, bu işin sonu yok. zamanla tatmin olma seviyesi azalıyor. daha iyisi alınmak isteniyor. onun için iyi seçim yapmak lazım. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |