|
alınık oval hoparlör |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
syz33
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2010 Saat 16:34 |
Pioneer
Sony
Jbl,
Markalarda orjinal oval hoparlör alınacaktır...
Toplamda 2 çift alacam elinde olan varsa ilgilenirim...
Düzenleyen H-a-d-i - 12 Temmuz 2010 Saat 16:36 |
|
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
BENDE PIONER VAR, 2 ÇİFT ORJINAL, |
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
syz33
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Model nedir kardeş ne kadar istiyorsun
|
|
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
inan modeli bilmiyorum,
ama bakarım yada resmını ekler koyarım,
ben memnunum şuan kullanıyorum aracımda,
106 için uygun pondizotta var,
|
|
KADIN DEDİĞİN,
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tolga Nıklı arkadasımızn kını yakından bılıyorum cok guzel ve sorunsuzdur tertemız alan pısman olmaz
|
|
syz33
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeş ne istiyor işte nette çok var ama bize yamuk yapmıcak adamlar lazım ondan buraya soruyorum...
|
|
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Tolga abinin ovallere bende kefilim kaliteli ve sorunsuz ürünler pişman olmazsın
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
|
|
TOLGA
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Harun ve Emrah ikinizede teşekkür ederim, bu güveni verdiysek ne mutlu, harun sen bılıyorsundur benım kolonların modelini serisını, yazarmısın rıca etsem, |
|
KADIN DEDİĞİN,
|
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
abi walla hatırlayamadım modelini ama hoparlörün alt kısmında mıknatısın üstüne yazar ts 69.... şeklinde
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
|
|
syz33
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
6985 de ne olur
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |