![]() |
|
Fan 4.Kademede Çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2010 Saat 17:25 |
Merhaba pug severler bildiğiniz üzere 1.6 307 xr sahibiyim antalya kaşda bulunuyorum şuan havalar çok sıcak hep 4.kademede çalıştırırdım klimayı şuan en fazla 3 de çalışıyor daha öncede kaloriferde aynısı olmuştu aracı kapatıp açınca düzelmişti şuan sorun devam ediyor düğme sağlam duruyor neden olabilirki havalandırmada da aynı 4.kademe çalışmıyor |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fan motorunun üzerindeki resitanstan kaynaklanıyo olabilir problem
|
|
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracı alalı 1ay oldu yaptığı 2.elektrik arızası zaten başkada bişey olmadı birde silecek motoru bozuktu teşekkür ederim efe bey burda sanayide pugdan anlayan yok idare etcem biraz böyle mecburen
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
ozgurkso ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı şey başıma geldi fan resistansının 4.kademesinin soketi ısıdan erimiş torpidonun altında bir yerde söktüler takılınca düzeldi ama 4. kademeyi kullanmıyorum artık.150 tl civarında bir parça.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |