![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
![]() Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2010 Saat 00:42 |
Aracımdaki angel farları satmayı düşünüyorum.Farlar hakkında detay we fiyatları msn den görüşüp anlaşabiliriz.Orjinal far alıp takmak istiyorum ondan satıyorum
kefenden__pijama@hotmail.com msn adresim
Düzenleyen shamed - 27 Temmuz 2010 Saat 09:03 |
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
EK-6 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() |
:D:D Bişey diyemiyorum şuan kal geldi:D
|
|
Bizi eskiler tanır,Yeniler örnek alır,Tanımayanlar ibret alır.
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() |
rakam nedir orjınal farla takas dusunurmusun :D
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
samet orjınal far ıle takas edlım yarın hemen olur mu ?
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
![]() |
Daha Neler Samet:):)
|
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() |
Samet tok satıcı baksana konuyu açtı hiç oralı bile olmuyo
|
|
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
![]() |
Hayırlı satışlar Samet |
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
![]() |
markada belirtseydin iyi olurdu kanısındayım
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
![]() |
walla tatildeydim yeni geldim arkadaşlar kusura bakmayın.orjinal far ile takas olur ama sıfır olmak şartıyla yada nakit
|
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() |
junyandı markası zannedersem angelların
muayeneye girecekmiş ondan satıor
|
|
![]() |
|
![]() |
muayeneden sonra satıcam muayeneyle alakası yok deişiklik olsun die satıyorum
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
muyanede gecıyor angellar cok para ıstıosun samet :)
|
|
![]() |
|
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
![]() |
samet fiyatı burdan ver,
anlaşalım seninle,
bu akşam hemen alayım,
|
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
![]() |
|
![]() |
tolga abi msn ye gel görüşelim
|
|
|
![]() |
|
![]() |
[QUOTE=peugeotefe]rakam nedir orjınal farla takas dusunurmusun /QUOTE]
Cevaplıycakmısın yoksa iş olsun diyemi açtık konuyu
|
|
|
|
![]() |
|
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
![]() |
msn kullanmıyorum samet
![]() üzgünüm,
|
|
KADIN DEDİĞİN,
|
![]() |
|
![]() |
orjinal far ile takas olur ama sıfır olmak şartıyla yada nakit fiyat 2oo tl
|
|
|
![]() |
|
![]() |
200 son fiyat mı samet,
|
|
KADIN DEDİĞİN,
|
![]() |
|
![]() |
walla abi bende orjinal sıfır far alıp karartma yapıp kullanıcam ondan satıyorum
|
|
|
![]() |
|
![]() |
xenon için h1 ampulleri hediye ederim Düzenleyen shamed - 12 Temmuz 2010 Saat 17:55 |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |