![]() |
|
206gti araç stop ediyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2010 Saat 21:16 |
arkadaşlar 206 gti 2001 model arcım var çalışırken veya giderken stop ediyor bazende araç sıcakken marşa bastığın zaman çalışmıyor.ne zaman yaptığı belli olmuyo bi bakıyosun br günde 5 defa yolda kalıyosun bazaende 2 gün hiç bişe olmuyor. araç stop ettiğinde ise hareret göstergesi sürekli inip çıkıyor hareret göstergesi düzeldiğinde tekrar çalışıyor. aracın 1 defa beynini yaptırdım 2 defa çıkma beyin taktılar bsi rolenti motoru basınç valfi termostat müşürü değişti ve tesisatıne bakıldı ama arıza giderilemedi bugunde arcın bobinini değiştirdiler gazdan kestiğin zaman sallama yapıyodu o düzeldi şimdi fakat stop edecekmiş gibi olup tekrar düzeliyor bana kalırsa ben tekrardan yolda kalacam bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olularsa sevinirim..
|
|
![]() |
|
canersoz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle kolay gelsin zafer bende de aynı araçdan var modelde aynı bende 2 haftadır stop etme sorunu ile uğraşıyorum benimki ısındığı zaman bu sorunu yapiyor yolda giderken 30 -40 km gittikden sonra başlıyor surunlar birden araba sönüyor kontağı çıkarıp yeniden takdığım zaman çalışıyor fakat az bir süre gittikden sonra yeniden sönüyor. Benim beyinlede onanmış araç kanister valfini arızalı gösteriyordu iptal ettik ondanmı diye halen sönüyor.ne yapacağımı bilmiyorum aracı kullanamıyorum. varsa bu konularda bilgisi olan yardım ederse sevinirim ne gerekiyorsada yapmaya hazırım . sanada kolay gelsin umarım kısa zamanda çözersin sıkıntıyı.
|
|
nOThing.
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
apopeugeot ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2008 Konum: İST/ÇAĞLAYAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı apopeugeot
arkadaşlar yazıları yeni okudum aynı sorun bendede oluyordu boğaz kelebegini temizletin ve bilgisayarlı güncelleme yaptırın sorun çözülülecektir
|
|
![]() |
|
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
halledeblniz mi arızayı? aynı araçtan ve aynı arızadan benimde oldu şu an. araç bilgisayara falan bağlanamıyor ve de hiç çalışmıyor
|
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
|
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
telemuzik64@hotmail.com
|
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
|
AtmosferikGti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AtmosferikGti
s.aleyküm birader bu anlattıgın olay bugunde benım basıma geldı araba sıgorta attırıyordu hararet gostergesı bı asaga bı yukarı ınıyordu ne yaptın sen halletın mı ben bugun bırkac ustaya goturdum ama beceremedıler
|
|
![]() |
|
ARAL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2013 Konum: aydın nazilli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
sorun boğaz kelebeğindedir bendede aynı sıkıntı var. temizletin bide bilgisayara takıp programlanırsa hallolur tahminim ama tabi boğaz kelebeği arızalı değilse..
|
|
hastasıyız dede :) 206 gti
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
konu taa 2010 arkadaşlar hortlamış bir konu bu...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |