![]() |
|
206 yay kısaltma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2010 Saat 01:13 |
Yay kestırme konusunda arkadaslarıma katılıyorum. Be ngecenlerde yay almak ıcın aksaraya gıttım FK marka 5 cm lık yayların cıftıne 100 tl dendı senın yerınde olsam orgınal yayını bozmam gıder bunlardan alırım ama amrtısorlerı ayarlatman sart tabıkı ... Dostum ne alırsan al hayrını gorursun ınslh...
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orjınal yayları bozmanızı tavsıye etmem. arkadasların dedıklerı gıbı spor yay alıpta taktırmanız ve daha sonra gerı donus ıhtımalını goz onunde bulundurarak eskı yayları kenarda tutmanız sızın faydanıza olacagına ınanıyorum... |
|
![]() |
|
peugeutdiyar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeutdiyar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
amartisör tablasını aşağı alıyorlar oluyor ama maalesef süspansiyon olayı bitiyor
|
|
Gül tutan elde daima bir miktar gül kokusu kalır
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
amortisörlerin ayarlanarak belirli bir düşüklük elde edildiğini duydum ama yayları hiç ellemeden 4 cm nasıl düşecek merak konusu..bence git 3,5 cm lik yay al tak aynı düşüklüğü yakalarsın.. İzmit sanayisinde işi bilen nadir ustalar var.. Ben spor yay sordum geçenlerde -5 cm lik 2 adet, adam bana 400 tl fiyat vermişti
![]() |
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
amortisörlere ayar yaparak düşüreceğini söyledi yay kesmeden zaten tavsiye etmiyorlarmış yay kesmeyi.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
yayları kesmeden nasıl 4 cm dusecekmıs ?
yay cok onemlıdır arabada sızın can guvenlıgınız cok dah aonemlı 180-200 tl verıp yay kıtı alın Fk . eırbagh mad gıbı markalar v.s |
|
![]() |
|
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
arkadaşlar aracımın öntarafını biraz düşürmek istiyorum bir kaç gün önce amortisörcüye gittim izmitli arkadaşlar belki bilir kardeşler amortisör yayları kesmeden ayar yaparak 75 liraya 4 cm düşürebileceğini söyledi başka bir yerede zamanım olmadığı için soramadım fiyat biraz bana pahalı geldi sizce verdiği fiyat nasıl.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |