![]() |
|
206 GTI Sunroof Bağlantıları. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canersoz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2010 Saat 00:07 |
Merhaba. Aracı yeni aldığımdan dolayı deneme amaçlı hız yapınca bilediğim için sunroof açık kaldı ve araba süratlenince cam yerinden uçtu geri donup baktığımda. camı parçalanmış görünce herhangi bir parçayı almadım. Daha sonra camını zor la buldumç. Fakat bağlantı ekipmanları olmadığı için Camı takdıramıyorum. Bu parçaları teğmin edebileceğim bir yer bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Herkeze şimdiden tşk ederim.
|
|
nOThing.
|
|
![]() |
|
alpbeyazı ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
parçaları kanımca foruma katılan sponsor firmalardan bkabilirsin..yanlışsam düzeltin..
bi dier fikir sahibinden.comda görmüştüm komple 206 cam tavan satılıktı.. |
|
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
sunroof sprelleri var 2 adet ancak yetkili servvisten temin edebilirsiniz
|
|
|
|
![]() |
|
barisaso ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: BAKIRKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
efe bana motor üstü havlandırma borusu ayarlıcaktın buldunmu
|
|
![]() |
|
canersoz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Öncelikle tşk ederim. Fakat serviste komple cam dahil satıldığı söylendi bana sadece o ara parçaları alamıyacağım söylendi. Bu konuda bana yardımcı olursanız. Servise gidip neyi sormam gerektiğini aracın üstünde sadece içeriden düğmeye bastığımızda camı ileri geri götüren kanca gibi bir parça kaldı camıda aldım ama sadece cam. Neyi istemem gerekiyor servisten. şimdiden tşk ederim.
|
|
nOThing.
|
|
![]() |
|
alpbeyazı ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
gerekli yardımları sponsorlar sana saglayacaktır.irtibata geçmeni tavsiye ederim |
|
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
|
![]() |
|
fasttt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
usta camı nerden buldun ne kadar yan sanayi galiba cam benimde sadeje cama ihtiyajım war
|
|
@FaST@
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |