![]() |
|
Hareret Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
+206+KeReM+206+ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2010 Konum: Z.Kamil-Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı +206+KeReM+206+
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2010 Saat 00:56 |
Merhaba;
sorunum 206+ 1.4 75 bg olan aracımı daha yeni aldım 20 km bile olmadı daha fakat çalışırken yanık plastik kokusu gelmekte ve hareret 90-100 derece arasında gidip gelmekte henüz fazla zorlamadım fakat insanı huzursuz ediyor 100 derecenin üzerine çıkmadı, yardımlarınızı bekliyorum...
Teşekkürler.
|
|
------
-------- ---------- Japon'un Karısı Drift Yapsın, Türk'ün Karısı Trip Atsın !!! ---------- -------- ------ Her Hakkım Saklıdır®™ |
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanlış bilgilendirme olmasın ama; Forumdan bazı arkadaşlarımızında bu tarz tedirginlikleri olmuştu... Ama bildiğim kadarıyla, genelde 206 lar hararet göstergesi 90 civarında durur... Çok panik yapmanıza gerek yok diye düşünüyorum...
|
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
Merhaba
daha önce bu sorun o kadar çok konuşulduki. hatta bendede var bu sorun. Bu linklere bakmanı rica ederim. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9402&KW=206+hararet&PID=139451&title=206-xt-hareret-srekli-90n-zerinde#139451 http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9604&KW=206+hararet&PN=1&title=hararetyardm-ltfen Düzenleyen BuRÇaK - 03 Temmuz 2010 Saat 01:04 |
|
![]() |
|
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
Araba yeni olduğundan motoru ısındığında o koku gelir bir süre . Yeni arabanın cilveleri .
|
|
Forever young by my gti
|
|
![]() |
|
muhlisoz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 273 |
alışırsın zamanla asıl korkma pug bu
![]() |
|
Muhlis Özdemir
2005 206XT 1.4 Adana 1986 |
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Arkadaşım o sıkıntı bendede vardı bende 2000 xt 1,6 kullanıyorum yemin ederim aracı satacaktım radyatör termostat değiştirdim kesilmedi servis kağıdında devirdaym değişti yazdığı için devirdaymdan şüphelenmedim son çare devirdaymı değiştirelim dedik birde ne görelim devirdaym değişmemiş ilk orjinali 10 yıl içinde kanatları oluyor devirdaymın erimiş şimdi hiç bi sorunum yok arabaya yeniden aşık oldum :D ve zorluyorum arada yine çıkarmı diye banamısın demiyor daha bu izmir sıcağında 100 görmedim arabanın modelini yazmamışsın bilsem ona göre yorum yapayım dicem ama galba sıfır aldın bi göster istersen serviste bana 100e kadar nırmal demişlerdi ama bana göre normal değil çünkü ben ilk sefer arab kullanmıyorum şimdi çıkmıyor mesela
|
|
ozaann
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |