Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bor Katkı Maddeleri (NNT Bor Power - Motorsilk)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bor Katkı Maddeleri (NNT Bor Power - Motorsilk)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Anket Sorusu: Hangi katkı maddesini kullanıyorsunuz?
Anket Seç Oylar Anket İstatistikleri
0 [0.00%]
5 [100.00%]
Bu ankete oy veremezsiniz

Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
TheEchoes Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TheEchoes Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bor Katkı Maddeleri (NNT Bor Power - Motorsilk)
    Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2010 Saat 22:41

Bor konusundaki tecrübelerimizi pekiştirelim

Cennette huriler varmış, kara gözlü;

İçkinin de ordaymış en güzeli.

Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz:

Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili.
Yukarı Dön
serkan.ist Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serkan.ist Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2010 Saat 00:25

Bugün bor katkılı bir ürün görmüştüm. Alıp almamayı baya düşündüm. Tecrübesi olan arkadaşların görüşlerini bende merak ediyorum. Duruma göre deneyebilirim. 

Av. Serkan Türker
Yukarı Dön
TheEchoes Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TheEchoes Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2010 Saat 19:41
kullanan yok galiba Sırıtma
Cennette huriler varmış, kara gözlü;

İçkinin de ordaymış en güzeli.

Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz:

Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili.
Yukarı Dön
iibrahimm Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
19 - Haziran - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı iibrahimm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2010 Saat 21:19
    ben kullandım motor yag eksıltıyordu ve cekişi cok zayıftı yag eksıltmesı azaldı cekiştede belirgin artış oldu faydasını gördüm diye bilirim 
307 1,4 hdı
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2010 Saat 21:30
NNT Bor Power kullanan cok bılıyorum .. faakt yararını bılmem ben kullanmadım

bırde soyle dusunmek gerek

aracı alırken yetkılı servıs neden yanında vermıyor yada satmıyor ?
Yukarı Dön
serkan.ist Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serkan.ist Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2010 Saat 21:53
Galiba bu tür katkılar yaşlı ve yıpranmış motorlarda etkisini daha iyi gösteriyor. Yeni teknoloji sağlam bir motor kaliteli de bir motoryağı kullanıyorsa bu katkıların etkisinin pek farkedilmemesi normal gibi. 
Av. Serkan Türker
Yukarı Dön
tugrahan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Ağustos - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tugrahan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2010 Saat 23:42
biraz  geç oldu  ama fikrimi  ve tecrubelerimi  yazmak istedim
ben  önceki aracım olan 1994 model lpg li kartalda kullandım  ntt bor  katkısını
gerçekten motor çekişini + hararet + yakıt + ses  yönünden oldukça tatmin edici sonuçlar aldım
örneğin  devamlı  yolumun üstünde olan yaklaşık  250  300  metre uzunluğunda bayağı bir dik
bayırı tırmanırken 2 viteste araba bayılıyordu ve 1. vitese kadar düşüyordum  bu katkı yağını kullandıktan sonra fark ettim araba aynıyerde 2. viteste gaz verdikçe   istiyor nerdeyse 3 vitese takacak duruma geldi  ama hiç  3 e takmadım bayırın sonunda büyükçe bir kasis var  :)
   şimdi kullandığım aracımı (peugeot  306 1.8 xr benzinli)  yaklaşık  5 ay önce yeni aldığımda
ilk işim motor yağını değiştirmek oldu  10 - 40 castrol magnatech  motor yağı ile beraber
nnt bor silver yağ katığınıda alıp motor yağı değiştikten sonra usta motoru biraz ısıt 10-15 km yap gel  bor poweri de koyalım dedi ben de çevre yoluna çıkıp yüksek devirde aracı ısıtıp geldim
sonrada küçük ve uzun bir huni ile yağ çubuğunun ordaki delikten bor poweri koydular
bu yüzden aracın bor suz halini tecrube edemediğimden 306 ma nasıl bir katkısı oldu bilmiyorum
ama biraz önce ki bayır örneğini 306 ilede devamlı bu yoldan gittiğim için vere bilirim
şimdi  bu bayır mahalle arasında yani oto yol falan değil bayırın başlangıcına Z şeklinde 2 tane
çok keskin virajdan sonra giriliyor en kral ralliciyi getir bu virajlara 3. vitesle giremez
bende genelde iş çıkışı bu yolla karşılaştığım için saat akşam 22:30 civarı yol boş oluyor
ve en fazla 2. vitesle giriyorum zaten arabam çok atik olduğu için bayırın ilk 50 metresinde 4000
devirde 3. vitese atıyorum 3 viteste bile 3500 devir ile çıkıyorum hatta bağzen gaza yüklendiğimde
bayırın son 50 metresinde 4. vitese bile atabilirim ama biraz önce söylediğim gibi sonunda
yüksekçe bir kasis var arabam da yere basık
   bu iki araba birbirleri ile denk değil ama yinede ben bu ürünlere güveniyorum
paketin içindeki kullanma klavuzunun arkasında bir çok uluslararası kuruluştan aldıkları sertifikalar var  ayrıca nano boyutlardaki bor taneleri parçalar üzerine yapıştığı için sabahları ilk çalıştırmada
motorunuzdaki deformasyon %80 azalıyor dikkat edilmesi gereken motor yağı değiştirdikten sonra
yeni yağa koymak  eğer eski yağınızın üzerinden dökerseniz  kirli yağın içinde etkisiz kalıyor

PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2010 Saat 00:49
güZel açıklama gerçekten bende çok merak ediyorum içten içede kullanmak istiyorum aracım 65.000km de dizel acaba ne olur diye gerçekten çok merak ediyorum
ilgilenen arkadaşlar olursa şu yorumlara bakmalarını tavsiye ederim
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2010 Saat 09:56
bende motoruma 110.000 kmde 10-40 total 7000 ıle beraber koydum. yaklasık 4000 km oldu. bıraz daha yumusak ve sessız bır calısma hıssedıyorum. cekısındede bıraz fark var gıbı sankı... bende bır kere deneme olsun dıye koydum...
Yukarı Dön
voodoo Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
04 - Mart - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı voodoo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2010 Saat 19:47
denemek lazim ;)
2001 206
2.0 GTI
Antwerpen
Yukarı Dön
oguzhan29 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguzhan29 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2010 Saat 20:40
arkadaşlar bu aralar bi hayli reklamlardada yoğunlaştı herkes gerçktende çok iyi diyor denemedim ama benim bakım zamanım yaklaştı bakımda kullanacağım
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 208 yağ yakma son mesaja git 117 0 barisF
konu icon Otomobil Neden Hararet Yapar.? son mesaja git 18799 8 brs3393brs
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 5831 7 Serdar102
konu icon Atatürk'ün Gölgesi Yeter - Serdar Yıldırım son mesaja git 174 4 Serdar102
konu icon Külbütör yağ sızıntısı ve sesi yardım son mesaja git 510 1 Warcry
konu icon Kapı kilidi son mesaja git 12981 6 brs3393brs
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 1 0 brs3393brs
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 1 0 brs3393brs
konu icon Merhabalar son mesaja git 5 0 tunakrf
konu icon Peugeot 1.2 Puretech genel bakım ve değerlendirme son mesaja git 1098 0 Dustero59
konu icon 2024 Model Yeni Peugeot 2008 Type-C Sorunu son mesaja git 695 0 ergunasaf
konu icon Peugeot 206 kilit unutma sorunu son mesaja git 1481 0 Sabri45
konu icon 2008 Turbo Hava Hortumu Yağlanması son mesaja git 2968 1 Peugeotturkey123
konu icon 2023 Model Peugeot 208 GT kablosuz şarj hk son mesaja git 973 0 mhakan71
konu icon 2008 Kedi Çiziği Kırmızı ELIXIR son mesaja git 1113 0 55adige1919
konu icon 2004 1.4 HDI Klima ile ilgili son mesaja git 1129 0 Samet1697
konu icon Lastik basınç sensörü son mesaja git 7 0 DVRM77
konu icon 3008 2022 Far yüksekliği ayarı ve motor titremesi son mesaja git 981 0 berter
konu icon Peugeot 208 GT yeni nesil yakıt tüketimi hk son mesaja git 1057 0 mhakan71
konu icon Adblue seviyesini Kaç litre nasıl öğrenirim artık son mesaja git 737 0 Lepromer
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 SEPTEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 9
brs3393brs 4
Warcry 2
tunakrf 1
barisF 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English