![]() |
|
Bor Katkı Maddeleri (NNT Bor Power - Motorsilk) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TheEchoes ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2010 Saat 22:41 |
Bor konusundaki tecrübelerimizi pekiştirelim |
|
Cennette huriler varmış, kara gözlü;
İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |
|
![]() |
|
serkan.ist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan.ist
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugün bor katkılı bir ürün görmüştüm. Alıp almamayı baya düşündüm. Tecrübesi olan arkadaşların görüşlerini bende merak ediyorum. Duruma göre deneyebilirim. |
|
Av. Serkan Türker
|
|
![]() |
|
TheEchoes ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
kullanan yok galiba
![]() |
|
Cennette huriler varmış, kara gözlü;
İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
ben kullandım motor yag eksıltıyordu ve cekişi cok zayıftı yag eksıltmesı azaldı cekiştede belirgin artış oldu faydasını gördüm diye bilirim
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NNT Bor Power kullanan cok bılıyorum .. faakt yararını bılmem ben kullanmadım
bırde soyle dusunmek gerek
aracı alırken yetkılı servıs neden yanında vermıyor yada satmıyor ?
|
|
![]() |
|
serkan.ist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan.ist
Galiba bu tür katkılar yaşlı ve yıpranmış motorlarda etkisini daha iyi gösteriyor. Yeni teknoloji sağlam bir motor kaliteli de bir motoryağı kullanıyorsa bu katkıların etkisinin pek farkedilmemesi normal gibi.
|
|
Av. Serkan Türker
|
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
biraz geç oldu ama fikrimi ve tecrubelerimi yazmak istedim
ben önceki aracım olan 1994 model lpg li kartalda kullandım ntt bor katkısını gerçekten motor çekişini + hararet + yakıt + ses yönünden oldukça tatmin edici sonuçlar aldım örneğin devamlı yolumun üstünde olan yaklaşık 250 300 metre uzunluğunda bayağı bir dik bayırı tırmanırken 2 viteste araba bayılıyordu ve 1. vitese kadar düşüyordum bu katkı yağını kullandıktan sonra fark ettim araba aynıyerde 2. viteste gaz verdikçe istiyor nerdeyse 3 vitese takacak duruma geldi ama hiç 3 e takmadım bayırın sonunda büyükçe bir kasis var :) şimdi kullandığım aracımı (peugeot 306 1.8 xr benzinli) yaklaşık 5 ay önce yeni aldığımda ilk işim motor yağını değiştirmek oldu 10 - 40 castrol magnatech motor yağı ile beraber nnt bor silver yağ katığınıda alıp motor yağı değiştikten sonra usta motoru biraz ısıt 10-15 km yap gel bor poweri de koyalım dedi ben de çevre yoluna çıkıp yüksek devirde aracı ısıtıp geldim sonrada küçük ve uzun bir huni ile yağ çubuğunun ordaki delikten bor poweri koydular bu yüzden aracın bor suz halini tecrube edemediğimden 306 ma nasıl bir katkısı oldu bilmiyorum ama biraz önce ki bayır örneğini 306 ilede devamlı bu yoldan gittiğim için vere bilirim şimdi bu bayır mahalle arasında yani oto yol falan değil bayırın başlangıcına Z şeklinde 2 tane çok keskin virajdan sonra giriliyor en kral ralliciyi getir bu virajlara 3. vitesle giremez bende genelde iş çıkışı bu yolla karşılaştığım için saat akşam 22:30 civarı yol boş oluyor ve en fazla 2. vitesle giriyorum zaten arabam çok atik olduğu için bayırın ilk 50 metresinde 4000 devirde 3. vitese atıyorum 3 viteste bile 3500 devir ile çıkıyorum hatta bağzen gaza yüklendiğimde bayırın son 50 metresinde 4. vitese bile atabilirim ama biraz önce söylediğim gibi sonunda yüksekçe bir kasis var arabam da yere basık bu iki araba birbirleri ile denk değil ama yinede ben bu ürünlere güveniyorum paketin içindeki kullanma klavuzunun arkasında bir çok uluslararası kuruluştan aldıkları sertifikalar var ayrıca nano boyutlardaki bor taneleri parçalar üzerine yapıştığı için sabahları ilk çalıştırmada motorunuzdaki deformasyon %80 azalıyor dikkat edilmesi gereken motor yağı değiştirdikten sonra yeni yağa koymak eğer eski yağınızın üzerinden dökerseniz kirli yağın içinde etkisiz kalıyor |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
güZel açıklama gerçekten bende çok merak ediyorum içten içede kullanmak istiyorum aracım 65.000km de dizel acaba ne olur diye gerçekten çok merak ediyorum
ilgilenen arkadaşlar olursa şu yorumlara bakmalarını tavsiye ederim
|
|
![]() |
|
bende motoruma 110.000 kmde 10-40 total 7000 ıle beraber koydum. yaklasık 4000 km oldu. bıraz daha yumusak ve sessız bır calısma hıssedıyorum. cekısındede bıraz fark var gıbı sankı... bende bır kere deneme olsun dıye koydum...
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
denemek lazim ;)
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
arkadaşlar bu aralar bi hayli reklamlardada yoğunlaştı herkes gerçktende çok iyi diyor denemedim ama benim bakım zamanım yaklaştı bakımda kullanacağım
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |