![]() |
|
100 bin bakimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2010 Saat 15:28 |
Merhaba arkadaslar, Bu parcalarin fiyatlarini teyit edebilir misiniz? Ozel mesaj ile bunlari online bulabilecegim bir site ismi de verebilirseniz cok iyi olur.
Bunun yaninda cok ufak bir sorunum daha var aracimda. Diyelim ki saga donecegim ve sag sinyal veriyorum. Dondukten sonra direksiyon toplarken saga yanik olan sinyal kolu birden sol tarafa geciyor ve sola yanmaya devam ediyor. Bu sorunu nasil giderebilirim. Cok tesekkurler. Düzenleyen koliva - 01 Temmuz 2010 Saat 15:55 |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Düzenleyen 06BAHO - 01 Temmuz 2010 Saat 16:10 |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Iste burasi biraz tuhaf gibi. Burada sadece yag ve yag filtresi degisimini yetkili servis 99 euroya yapiyor. Bu bana biraz ucuz geldi ama yetkili servis oldugundan sorma geregi bile duymadim.
Aslina bakarsaniz ben bu isin parasinda da degilim. Benim amacim biseylerle ugrasmak ve eger yapabiliyorsam kendim yapmak. Eger bi sekilde bi yerleri bozarsam ve servise gidip iki kati vermek zorunda kalirsam bile cok sorun degil. Sadece ogrenmeye calisiyorum. Düzenleyen koliva - 01 Temmuz 2010 Saat 16:18 |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
evet öylesi en güzeli eski aracımda korkmazdım alırdım takımları elime girişirdim ama bu araç bana karışık geldi anlamadığım içinde elimi sürmeye korkuyorum size kolay gelsin
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |