![]() |
|
407 döşeme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sdurmus61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2010 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sdurmus61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2010 Saat 13:25 |
Arkadaşlar araçta arka koltuk altlarına serilen yalıtım döşemesi resmen koyun postu gibi kokuyor pejoya yazı yazdım bana tüm pejolarda bu sorunun olduğu ve hatta bazılarının mahkemeye bile başvurduğunu söylediler.Bu koku çok ağır ve hanımı araca bindirmekte güçlük çekiyorum
![]() Bu kokunun giderilmesi için ne yapmam lazım bilgilerinize ihtiyacım var duyanlar duymayanlara anlatsın lütfen aracı satma noktasına kadar geldim artık sizden rica ediyorum bana yardımcı olun
![]() |
|
sdurmus61
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki o yalıtım malzemesinin kokmasına sebep olan şey ne biliyormusunuz yada peugeottan söylediler mi ?
Sonax, würth gibi detaylı iç temizlik yapan firmalar hallederler diye tahmin ediyorum.
|
|
A3
|
|
![]() |
|
sdurmus61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2010 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sdurmus61
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım bu döşemenin zamanla aldığı koku imiş başta kokmuyormuş fakat ısı faktörünün de etkisiyle koku artmaya başlıyormuş araç şu anda iç temizlikte zaten bakalım gelsin umarım koku gitmiş olur
|
|
sdurmus61
|
|
![]() |
|
serkan.ist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan.ist
İnşallah geçer. Hiç hoş bir durum değil. Üretim hatası var. Aracın ilk sahibiyseniz mahkemeye başvurarak koltuk kılıflarının değiştirilmesini hatta duruma göre aracın değiştirilmesini talep etme hakkınız var. |
|
Av. Serkan Türker
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sdurmus61
yok aracı 2. el aldım araçta şu an koku gelmiyor temizlik sonrası ancak bana ilerleyen zamanda tekrar kokabileceği söylendi o parçayı çıkarıp tam 3 kez temizlemişler üstüne de şeritler halinde koku giderici ve hoş kokular yapıştırmışlar bakalım zamanla görecez
|
|
sdurmus61
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sdurmus61
arkadaşlar koku yapan döşeme değil döşemenin yapışması için kullanılan tutkal imiş bunu pejoyu mahkemeye veren bir arkadaştan öğrendim adam araca hava ölçümü yaptırmış raporu gördüm sağlık açısından zararlı olduğu tespit edilmiş sıcak havada genellikle oluyormuş adam mahkemeyi kazanmak üzere ve pejo anlaşmakistiyormuş hatta sıfır araç bile teklif edilmiş ancak olay büyük eğer mahkeme kararı haklı bulursa emsal teşkil edecek ben de imzaladım başvuruyu bakalım sonuç neyi gösterecek
|
|
sdurmus61
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |