![]() |
|
206 HDİ Stop Uyarısı..? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
afowos ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2010 Saat 02:35 |
Arkadaşlar 2004 model 150 bin km de dizel 206 aracımın zamanı gelince bütün bakımlarını yaptım şuana kadar maşşallah hiç sorun çıkartmadı fakat son 1 haftadır özellikle 2. viteste yokuş çıkarken 3 bin devirlerde göstergede STOP uyarısı alıyorum yani araba zorlanıyor pozisyonunda oluyor bu uyarı. el freni çekikken hareket etmeye çalışırken veya hareket ederken el frenini 1-2 kademe çektiğimde aldıgım stop uyarısı ve uyarı sesi (dıııt) ile aynı bu uyarı ama dediğim gibi sadece yokuş yukarı 3 bin devirlerde araba zorlanıyorken oluyor.. Acaba neden kaynaklanıyor olabilir arkadaşlar? motorlamı alakalı yada yanlış yag seçimimi veya sorun ne olabilir?
umarım büyük bir sorun veya büyük bir sorunun başlangıcı diğildir:((
|
|
![]() |
|
tozkanli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Bende de 2004 model 85000 km' de Peugeot 206 HDI var. Aynı uyarıyı bugün itibariyle ben de almaya başladım. Siz 2010 yılında bu sorunla karşılaşmışsınız galiba. Ben de ciddi bir problemin başlangıcı olmasından endişe etmeye başladım. Sizde nasıl sonuçlandı?
|
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
tozkanli,
forumumuzdaki ilgili başlıkta kendinizi tanıtırsanız,yardımcı olunur,çok iyi ustalarımız var size her türlü yardımı yaparlar.
|
|
2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90 A(+) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından
bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
radyötör suyunu kontrol edin.
|
|
![]() |
|
Ayhan Krk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayhan Krk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun bendede var yardımcı olabilecek arkadas varmı
|
|
Ayhan KARAKOÇ
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
yağ ısınıyor veya soğutma tertibatında sorun olabilir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |