|
206 RG için Uygun Lpg Hangisi |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
vbmaster
2. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2010 Saat 09:41 |
|
Sevgili Peugeot severler
Roland Garros aracıma tüp taktırmak istiyorum. Ankarada ustası olan ve marka tavsiye edebilecek oaln varsa bu gün gideceğim. Bir arkadaşım 206 XT sinden geri söktürdü geçen sene ayar tutmadı diye.
bir sorum daha olacak gaz kebeği ya da rolanti valfinde arıza olduğunu düşündü ustam. değiştirmek pahalı ikisi 500 e yakın tüp taktırınca o parçalara ihtiyaç oluyor mu mekanizmanın çalışma mantığı nasıl tüpün ayrı kelebeği ve valfi mi var.
En önemlisi ayar tutmama gibi bir problem yaşar mıyım ?
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
vbmaster
2. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
BRc Atiker Stefanelli ?
|
||
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
vbmaster
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Romano - KME - Atiker - Brc - Zavoli - Okcan - Aldesa - Landırenzo - Stefanelli - GI
Bulduğum markalar bunlar 206 larda problemsiz olan hangisi Düzenleyen vbmaster - 23 Haziran 2010 Saat 10:48 |
||
||
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
vbmaster
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ankarada nereye taktırayım
|
||
||
vbmaster
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
koca ankaradan hiç bir üyenin lpg si yok mu yaw ? bu gün akşam bırakayım diyodum kalacak sanrım ...
|
||
||
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Bence aceleye gerek yok lpg taktıracaksan eğer öncelikle iyi bir usta sonra iyi bi marka yalnız sırasına dikkat et lütfen.
Ben 206 xt aracıma zavoli marka taktırdım yaklaşık 1 sene kullandım aracı ve bir kere bakıma gittim sadece. Hatta yetkili servise araç bakımı için gittiğimde LPG li olduğunu anlayamamışlardı ki bu iyi bir usta bulman konusunda ne demek istediğimi anlatabilmiştir umarım.
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
BuRÇaK
2. Vites 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hakan Ağbi nerde taktırmıştın bilgileri varmı. bu gidişle bende lpg taktırıcam gibi.
|
||
vbmaster
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ya haklısınız ama niye acele ediyorum son depoda 0,34 yakınca şalter attı kafamda dedim o ne ! ondan acele ile kalktım ama biraz araştıracağım ankarada LPG USTASI var mı ilk olarak forumdaki arkadaşlardan ricam varsa bir iletin ondan sonra markaya bakarız ... şimdiden teşekkürler ...
|
||
||
BuRÇaK
2. Vites 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bir iki gün sabret kardeşim.cevap veren olur illaki. Sonradan pişman olma. 2 günde yakacağın benzinden bişi olmaz. Bendede 206 XT var 26000 de daha aslanım ama 30 kuruş civarı yakıyo. 32 falanda gördüm. Basmıyorum zorlamıyorum ama benzin çok pahalı sebep tamamen bu. Aslında araçlarımız normal yakıyor ama benzin fiyatı uçuk.
|
||
vbmaster
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
eyvallah kardeşim haklısın cevapları ve tecrübeleri bekleyeceğim ...
|
||
||
shamed
1. Vites 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tartarini olabilir.
|
||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||
vbmaster
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ankarada LPG USTASI arıyorum hala ...
|
||
||
clbyusuf1
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı clbyusuf1
|
|
Bence tomasetto takdır ıtalyan marka ben gecen sene fiat puntoya taktırmıstım km de 130 kurusa kadar dusmustu yakıtda performans olarakda cok memmun kaldım ama ben kırıkkaledekı bayıse taktırmıstım şimdede 206 aynı markadan aynı yere taktıracagım güzel işçilikleri var işlerini temizde yapıyorlar ankarada da şubeleri varmış isterseniz bi görüşün İvedik Organize Sanayi Bölgesi Mürted Sanayi Sitesi 30. Cadde No:123 Yenimahalle / ANKARA
Tel:0312 394 24 84 Fax:0312 394 24 66 |
||
Yusuf
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
araca uzun sure bıneceksen ve maddı durumunda uygunsa ankara tunalı da teleflex taktırmanı tavsıye ederım... bıraz pahalıdır ama verdıgın paranın hakkını bolca alırsın. maddı durumum uygun olsaydı bende taktıracaktım. durum olmadıgı ıcın atıker taktık. fakat atıkerdende memnunum 1 yıldır kullanıyorum. basta bıraz sıkıntı olmustu ama cozdugumden berı tadından yenmez oldu. arkadaslarında soyledıgı gıbı kıtten evvel ıyı usta lazım... bu cok cok onemlı
|
||
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
şaşmazda ege otogaz var ank.en iyi orası bende prins var piyasanın en iyisi çok memnunum (genelde bmw lere takılıyor fiyatı biraz tuzlu)
|
||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
||
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
||
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
|
Bende Honda civic 1.4İs kullanıcısıyım tomasetto marka sıralı sistem taktırdım yaklaşık olarak 1 yıldır kullanıyorum cok memnunum düşünürseniz ostim de ilsay oto var ben buraya taktırmıştım tercih sizin bence sisteme cok fazla para vermeye gerek yok önemli olan işçilik ;)
|
||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
|
||
C!N
1. Vites 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bir arkadaşım ankarada sistem mühendislik adından sıkça bahsediyordu, eğer ankarada taktırmış olsaydım burada taktırmayı düşünüyordum, BRC bayisi sanırım, bir araştır istersen...
|
||
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
eğer gerçekten kaliteli kit arıyosan prins ya da teleflex taktır yazılımları çok farklı italyanlara nazaran teleflex gfı tunalı motorlu araçlar var istanbul yolunda türkiye distribitörü zaten bi araştırabilirsin benzin 4 lira olursa kaçarı yok artık bende taktırcam teleflex i bildigim kadarıyla citroen öneriyor ztn
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |