![]() |
|
206 Yağ Değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
ghost32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2010 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2010 Saat 08:54 |
|
Arkadaşlar Merhaba;
206 aracım var. Daha dün aldım. 2004 XT 1.4 HDİ...
Yağını değiştirmek istiyorum.
Burada sanayide bir kaç servisle görüştüm, hepsi farklı farklı yağ ve filtre seçenekleri sundular.
Kafam karıştı.
Şimdi ben bu araca, hangi kalınlıkta yağ kullanacağım,
Yağ+Mazot+Polen+Yağ Filtresi kaça patlar.
Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
|
||
![]() |
||
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
CASTROL MAGNATEC 10W-40 en idealidir
![]() Yağ+Mazot+Polen+Yağ Filtresi toplam ücreti hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır.. |
||
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
||
![]() |
||
ghost32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2010 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
en azından yağ konusu netliğe kavuşuyor..
teşekkür ederim ilginiz için..
|
||
![]() |
||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
|
yağ ile beraber bor katlısı tavsiye ediyorum :)
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
|
Aslında bana da söylenen bor katkısı.. Fakat Castrol ana sitesinde tüm yağların tanıtım bölümlerinde " Dikkat: Castrol *********** ile birlikte herhangi bir katkı malzemesi kullanılmaması önemle önerilir " şeklinde bir uyarı var. Kafam karıştı açıkçası. Bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir arkadaşlar? |
||
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
||
![]() |
||
|
Evet Castrol sitesindeki bütün yağların kullanımında böyle bir uyarı var...
alla laa:)))
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
castrol ya da mobil 10w-40 başka yağa gerek yok
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
|
yag 65+mazot60 -70 arası degişiyor+polen 15+yag filitresi15 bu urünler orjinal ürünlerdir yan sanayi urunleri daha ucuza alabilirsin
Düzenleyen BuRÇaK - 23 Haziran 2010 Saat 22:46 |
||
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
castrol magnatec
|
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
|
80 liraya halletmiştim aralık ayında magnatec 10-40 ile diğerlerini 206 için
|
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
|
bor power için bir yorum. ALINTIDIR:
Aracım 2004 model peugeot 206 hdi ve 115.000km de.Yağ değişimi yapmadan aracımı dynoda test ettirdim ve 68 ps geldi.Yağ ile birlikte bu ürünü kullandım ve aracımı tekrar dynoya cıkardık 75 ps cıktı.Bunun dışında arabam soğuk çalıştırmalarda daha rahat ve sessiz çalışmaya başladı.Hatta arabamı amcam kullanırken bu araba ne oldu böyle diye sordu :) Bence ürün gayet iyi ve herkese tavsiye ederim |
||
![]() |
||
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
2004 307 1.4 hdi aracıma gecen hafta 70.000 bakımında
yağ değişimi+ yağ filtresi+ mazot filtresi + polen filtresi değişimi yaptırdım servise 185 Tl verdim... Sanayide sordum parçaları yağı fln 150 tutuyordu işçilik hariç... |
||
![]() |
||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
|
sanayide o parçalar 150 etmez abi ... servis ii para almış kazasız belasız kullan hayırlı olsun
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
aydoganozkok79 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2012 Konum: arabalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aydoganozkok79
|
|
||
![]() |
||
aydoganozkok79 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2012 Konum: arabalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aydoganozkok79
|
merhaba arkadaşlar 2002 model 206 var otomatik vites 95000 bakımını yaptırıcam tek otoya sordum neler yapılcak diye filitreler ve genel kontrol dediler bunun karşılığı olarakta 290 300 tl arası bi fiyat çıkar dediler sizce bu fiyat çok deyilmi yaa dışarda araştırdım en baba 150 160 tl çıkardı ustalar bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın şimdiden teşekkürler...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aydoganozkok79
|
ayrıca motor yağı olarakta kendi servisi total kullanıyor 5-40 bu benzinli dizel içinde 5-30 muş total sizce nasıl bir marka bilgisi olan varmı ? hep castrolu överler ama bilemiyorum yani kafam çok karıştı.
|
||
![]() |
||
duman6kelimeler ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı duman6kelimeler
|
bugün
mazot filt+yağ filt+10/40 yağ+hava filt 240tl verdim. hayırlısı |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Azicik eliniz yatkinsa gerekli malzemeleri edinip kendiniz bakimini yapabilirsiniz. Yagini ve yag filtresini degistirmek, hava, polen ve yakit filtresini degistirmek, bujileri degistirmek sonucta bunlar coooook cok ustalik gerektiren isler degil.
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
comolokko ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2011 Konum: afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı comolokko
|
castrol edge koy 20,000 km bakma bi daha arkana
|
||
2006 407 2.0 excutive premium benzin
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |