![]() |
|
Alınık 307 Hdi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2010 Saat 22:23 |
|
Herkeze merhaba.2005 model hdi 110 bg 70.000 km civarında Max 20.000 tl bütce ile 307 arıyorum.Malesef bulamıyorum :)) Bütcemmi yeterli degil yoksa 2005 model hdi mı piyasada kalmadı işin içinden çıkamadım. |
||
![]() |
||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
2 3bin lira daha deseniz bulabilirsiniz belki bence lpg düşünün 2005model 70bin civarında o fiyata bulma olasılığı az da olsa hdi den daha fazla 2003 lere 22isteyen var o özellikte kışın fiyatlar düşer bilginize
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
307 yerine 207 almayı düşünürsen bence daha güzel olur 23 bin tl ye güzel bir 207 1.6 hdi premium düşürebilirsin bence
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
cemoandcemo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2008 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cemoandcemo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben görülmüyo diye biliyorum look modelinden itibarem sorun yok
|
||
![]() |
||
|
arabana bak oda sana bakar :) kımısı gelıyor 100 bın km de aracım trıgerden ses gelıyor dıyor ? eee setı degıstırdın mı yok .. :) ne demek ıstedıgı mı anlatabılmısımdır umarım |
||
![]() |
||
yuniko33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
İnsan anılarıyla geçmişi; hayalleriyle geleceği şimdi yaşar...!
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
benimkini verim size :D 2007 model HDI yeni kasa 307 =) 27 bin tl cik =)
|
||
![]() |
||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yuniko nun aracı satılık hemde baya temiz görünüyo bi ona bak derim
|
||
![]() |
||
yuniko33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
ihtiyacım olmasa yeminle söylüyorum 23,000den aşağı hayatta satmazdım ama paraya ihtiyacım var... aracım cidden çok temiz, tek kuruş masrafı yok...düzenli bakıma girdi, en ufak tıkırtıda servise götürüldü... bu fiyata benim aracımla eş değer bulamazsınız...
|
||
İnsan anılarıyla geçmişi; hayalleriyle geleceği şimdi yaşar...!
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |