![]() |
|
Stop lambası soketi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
syz33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2010 Saat 13:00 |
Öncelikle herkese kolay gelsin...
Daha önce bir konu açmıştım geri lambasının yetersizliği ile ilgili. bunun için aklıma farklı birşey geldi bu şerit led lambalardan plakanın altına çok belli olmayacak şekilde monet edip bağlantısınıda stop lambasının içinden almak istiyorum bunu soketin hani ucu geri lambasının veya doğru yerdenmi alıyorum ....
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yanlış hatılamıyosan yukardaki iki sarı kablodan biri olması lazım
|
|
![]() |
|
syz33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Hadi arkadaşlar konu güncel... |
|
![]() |
|
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
sanırım siyah soketler şase olsa gerek arabayı geri vitese takarak sırasıyla diger renkleri denemenizi öneririm dogru baglantıyı bu şekilde pratik olarak bulabilirsiniz.
|
|
206 HDİ 1,4
|
|
![]() |
|
Hadi abi yokmu o artık tatildemi yoksa.... :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |