![]() |
|
307 ile ilgili 2 sorun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2010 Saat 19:26 |
sevgili pug severler,
şaka gibi bir olayla karşılaştım dısarısı en az 20 derece iken ice alert verdi aracım ve termometresi çalışmıyor hava 30 derefe falan iken 17 de sabit kalıyor bazen 3-5 civarı gösteriyor niye böyle anlayamadım. diger sorunum ise özellikle duvarların yada başka aracların yanından gecerken aracın sanırım motor bölümünden karton surtunmesi tarzı bir ses alıyorum, çıt çıt eder gibi sanki araç 77 binde trigeri degistirtmedim daha,ufakta olsa bir fikri olan var mı saygılarımla
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
demekki ısıyı ölçen cihaz arıza yapmış. termostat gibi.
trigeri ise son haddine kadar beklememekte fayda var. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında 307 dizel için triger değişim zorlama kullanımda ilk 180000 km normal kullanım ise 240000 km dir fabrika verisidir bu ama çok sık kompresör yani vites ufaltma yüksek hızda , ve aracı vurdurmak trigere zarar veriri ama servisler biraz daha para kazansın diye 60000 de 90000 de değişecek diyor unutmayın hiçbir triger fabrika takımı gibi kaliteli olmaz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |