![]() |
|
FK angelda mercekleri sabitleyen tıpa??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2010 Saat 20:52 |
Merhaba. 2 aylık FK marka Angel buldum ve fiyatıda çok iyi. kaçırmak istemiyorum. yalnız mercekleri sabitleyen tıpaları diğer farlarına takmış satan kişi. Bu nedir?
"mercekleri sabitleyen tıpa" ne olduğunu bilen varsa ve nerde bulabileceğimi bilen varsa sevinirim. Ona göre alacağım. tşk |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eskilerde FK1 diye geçen farlarda üzerinde hareket motoru var. Yeni fk larda motor yok diye biliyorum.. bu yüzden orjinal farın motorları sökülerek yeni fara takılıyor. Sanırım satarken geri orjinal farlarına takmış arkadaş. Yani en azından ben böyle tahmin ediyorum
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hareket motoru farda neresindedir? Benim orjinal farların motorlarını takabilir miyim?
|
|
![]() |
|
syz33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Muhtemelen oluyor.Çünkü; biryerde okumuştum eski farların motorlarını takabilirsin diye öyle bir cümle aklımda kalmış.... |
|
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
en güzeli her zaman orjinali boşver
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |