![]() |
|
Partner ve Bikaç Soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2010 Saat 19:28 |
Merhaba arkadaşlar,
Foruma yeni kayıt oldum. Çok yararlı bilgiler dönüyor faydalanmak istedim. Bizde 2004 Peugeot Partner var. Yeni aldık sayılır. Araç hakkında bikaç sorum olucak. İlgilenirseniz sevinirim.
1.Aracın CD Çaları bazen CD'leri vermiyor. Çalıyo, radyoya geçiyo ama CD'yi istediğimde vermiyor. Nedir sorunu? Varmıdır çözümü değiştirmek mi gerekir?
2.Aracın bagajını ikiye bölen parça kumaştan. Önceki arabamızda sert plastikimsi bişeydendi. Öyle birşey istiyorum nerden bulabilirim orjinali var mıdır ne önerirsiniz?
3.Araca kolçak almak istiyorum. Orjinalleri 100 liradan fazla. Bu kadar veremem. Uzunluğu 30cm, genişliği 11cm, yüksekliği ayaklar takılmadan 11 takılınca 36cm olan bir kolçak Partnere olur mu? El frenini engeller mi?
4.Adventure almak istemiştim temizini bulamadık bu nasip oldu. Adventure'daki gibi yanlara file taktırabilir miyiz? Araç gereçler düzenli olsun istiyorum da :) Malum üstte de raf yok...
5.Araçta çelik jant yok. Taktırsam ne kadara mal olur? Çıkma falan bulabilirmiyim ne önerirsiniz?
6.Son :) Navigasyon almak istiyorum. Fazla pahalı olmuycak 4.3'' lik bişeyler ne önerirsiniz?
Şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lütfen ilgili başlıktan kendinizi tanıtınız.Bu süre zarfında sorularına cevap verilmeyebilir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |