![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yuniko33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2010 Saat 19:45 |
Araçla ilgili bütün detaylar linkte yazıyor:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-307-farkli-bir-307-gormek-ister-misin/detay?source=promotion_topl Düzenleyen H-a-d-i - 19 Haziran 2010 Saat 14:47 |
|
İnsan anılarıyla geçmişi; hayalleriyle geleceği şimdi yaşar...!
|
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() |
hayırlı satıslar...
aracın neden çıtaları siyah? |
|
![]() |
|
yuniko33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() |
şu an için bütçem el vermediğinden boyatamadım hocam... zaten satmayı düşündüğüm için gerek de duymadım....Aracı alacak kişi boyatır hayırlısıyla :) |
|
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
![]() |
Bu Sekilde Cıtalar Daha Gusel..Zevk İşiii.... |
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() |
hayırlı satışlar temiz araçmış
|
|
![]() |
|
![]() |
paraya ihtiyacım olmasa yemin ediyorum hayatta satmazdım, başka da arabaya binmezdim...Arabamı çok seviyorum ama mecburum satmaya :( :( :( :( |
|
|
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() |
araç renginde daha şık duruyor bnce |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
hayırlı satıslar
|
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() |
Hayırlı satışlar... |
|
![]() |
|
![]() |
|
ACHTUNG ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() |
HAYIRLISI OLSUN ARAÇ TEMİZ MAŞALLAHI VAR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |