![]() |
|
gürültülü çalışma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2010 Saat 11:55 |
Arkadaşklar arabam ilk çalıştırmada çok gürültülü çalışıyor motor sıcak soğuk farketmiyor neden olabilir . Düzenleyen H-a-d-i - 17 Haziran 2010 Saat 14:00 |
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
subap ayarlarını en son ne zaman yaptırdınız
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BEN ARABAYI YENİ ALDIM GALERİDEN ÖNCESİNİ BİLMİYORUM
|
|
![]() |
|
Hocam o zaman ilk işiniz yetkili servise veya varsa ustanıza arabayı teslim etmek..
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
subap ayarından yapabilir baktırmanızda yarar var
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
bu araçlarda subab ayarı varmı bence otomatikdir kendi ayarlıyordur benim aracım 307 1.6 xr subab ayarını otomatik yapmıyormu şimdi?
subab ayarı olmazsa araç çekişden düşer şıkır şıkır hissedersiniz bir ses gelir+yakıtı artar
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Ertan bey aracınız dizelmi benzinlimi bunu belirtirsenız daha ıyı yardımcı oluruz
|
|
|
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
önce yag+filtre degistirin.
VE Modeli, dizel-benzin-gaz km.si en son yapilan bakim, sikayetinizin, kisaca baslingici ve hikayesi...... Bunlari da yazmis olsaydiniz, derdinize uygun merhemi de bulurdunuz. ![]() Düzenleyen Long Beach - 17 Haziran 2010 Saat 22:53 |
|
![]() |
|
1994 306 xl arac benzin + lpg li kilometresi 170.00 de
en son bakımı arabayı aldığım galerinin kendi servisi var orada yaptılar ama düzgün bir bakım olduğunu zannetmiyorum.
ben arabayı alalalı 1 hafta olmadı ilk aldığımdan beri var sorun aldığım yere göre normal ama çok normal ir ses değil. birde arabada ikidir başıma geliyor tüp göstergesi arkadaki tüpün üzerine bakıyorum gösterge çizgisi beyaz kademenin ortasında ama araba yolda giderken gaz kesiyor stop ediyor 10tl lik gaz atıyorum sorunsuz çalışmaya devam ediyor bu sorunu nasıl çözebilirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |