![]() |
|
yaylar yükseltile biliyormu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2010 Saat 16:49 |
|
Düzenleyen efe_senkader - 12 Haziran 2010 Saat 18:12 |
||
![]() |
||
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Orjinal yaylari kullanin
|
||
![]() |
||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
206 gtı dayımda vardı orjinal yaylada sürtebiliyordu nal diye tabir edilen bir parça takılıyor eski araçlara bunlara olurmu bilmem Düzenleyen 06BAHO - 12 Haziran 2010 Saat 20:37 |
||
![]() |
||
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
Eger orjinal yay+amortisörllerle de sürtüyorsa, servise gidip danisin.
|
||
![]() |
||
bugatti78 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bugatti78
|
bende de 307sw var aracımın yüksekliğinden memnunum ve üzerinde orjinal yaylar var fakat ben biraz daha yükseltmek istiyorum otoparka girerken altı sürtüyor orjinalden farklı daha yüysek yay bulunuyormu? |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
Selamlar, fabrikanin kullanmis oldugu, orjinal yaylari yükseltmeye sakin kalkismayin. Bu sizin, can- mal güvenliginizi tehlikeye atar. Sorun sizin 307'de degil, sikayetci oldugunuz otoparkin kusurudur. Arac yükseklikleri, binlerce test-deneme ve AR-GE'de calisan yüzlerce mühendis ekibinin uzun calismalari sonucu olarak yapilir. Türkiyedeki, hicbir standarda uymayan yol-kaldirim-otopark ölcüleri, üretici fabrikalarin kusuru degildir. Yay ile yükseltmeden, meydana gelebilecek tehlikeleri ayrintilariyla yazmaya kalksam, inanin siz bile okumazsiniz ![]() |
||
![]() |
||
serkan.ist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan.ist
|
İlk kez yay yükseltmek isteyen birilerini görüyorum. Herkes alçaltmak ister. ŞŞşaşşrıdımmm.:)
Yaylarını yükselttiğiniz arabaya çoluk çocuğunuzu bindirmeyin derim.
|
||
Av. Serkan Türker
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
benim ki orjinal yayları değil aracın eski sahibi taktırmış spor yay Düzenleyen efe_senkader - 15 Haziran 2010 Saat 17:23 |
||
![]() |
||
serkan.ist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan.ist
|
Aracın erki yayları yoksa yada eski sahibine ulşamıyorsanız bu yayları değiştiren özel servilerde benzer işlemi uygulatan spor yay taktıran gençlerin çıkarttığı çıkma yaylardan bulma şansınız var tabiiki. Ama bulamazsanız mecbur orjinalini takacaksınız. Bunda bir sorun olmaz.
Ama şehir içi değil de özellikle şehirdışı birazda virajlı yollara bu yaylarla çıktığınızda duyduğunuz güven ve kullanım rahatlığını orjinal yaylarda bulamazsınız.
Spor yaylar oldukça güvenli bir sürüş verse de kasislerden geçerken tahtanın üstünde oturmuş gibi bir izlenim veriyor en çok buna gıcık oluyorum
![]() |
||
Av. Serkan Türker
|
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
|
evet katılıyorum. görüntü ve yol tutuş güzel ama küçük büyük her çukurda her sette faytonda gibi zıplıyorum. Alışıcam zamanla |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
Baska bir baslikta tartismisdik ( yay+amortisör)
Yay+amortisör kombinasyonu, uygun teknik-marka-kullanma amacina uygun secilirse, hicbir sikayetiniz olmaz. Pahali olanlar bosuna pahali degil yani. Örnegin Koni sari, sertlik ayari yapilabiliyor. Kullanima göre sert veya yumusak. ![]() Düzenleyen Long Beach - 17 Haziran 2010 Saat 22:51 |
||
![]() |
||
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
|
Camurluk Araları Gayet Acık Nasıl Sürtüyorsun Anlamadım Acıkcası..Orjinal Yayları Takcaksın Ozman..
|
||
StOcK 99 106 S16/GTI
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |