![]() |
|
araç kaldırırken stop etmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muhlisoz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 273 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2010 Saat 15:37 |
arkadaşlar merhaba 2006 yılından beri aktif olarak araç kullanıyorum daha önce c4, golf, megane gibi arabalar kullandım.yaklaşık 1 ay kadar önce 2005 model 206 xt aldım.arabayı özellikle rampada kaldırmaya çalışırken stop ettiriyorum
![]() kaldırınca bi sorun yok(Aşırı rampa değil normal bi rampa) ilk başlarda arabanın acemisi olduğumu düşünmüştüm fakat bir aydır hala aynı sorunu yaşıyorum azönce arkadaşım kullanırken aracı o da aynı sorunu yaşadı. onun aracında debriyajını test ettim oldukça yumuşak benimki ona göre çok daha sert 206'ların debriyajı mı sert yoksa benim aracın debriyajı mı sert bi de araç rölanti de çalışırken ibre resimdeki gibi ![]() Düzenleyen H-a-d-i - 11 Haziran 2010 Saat 20:52 |
|
Muhlis Özdemir
2005 206XT 1.4 Adana 1986 |
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
debriyaj kaçırıyor olabilir rolanti normal.acaba araç kaç km de debriyaj bitmiş olabilirmi
|
|
![]() |
|
muhlisoz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 273 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araç 108binde arabayı alırken servise göstermiştim herhangi bi sorunu yok demişlerdi
|
|
Muhlis Özdemir
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
rolanti normal gözüküyor, debriaj kontrolü yaptırt bence
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
erkan samur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkan samur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bir yetkili serviste aracın enjeksiyon beyni ne versiyon attır yüzde 80 düzelir
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
enjeksiyondan önce debriyaj daha yüksek ihtimal bencede.çünkü rolanti normal.
|
|
A3
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
debriyaj baskı balata dan da olabilir benim eski aracımında bitmişti debriyaj yukarıdan kavrıyorsa araba bağırıyorsa sorun bu olabilir
|
|
![]() |
|
aracı vitese geçirirken debriya sonuna kadar basma dedi bi arkadaşım bunla bi alakası war mı saçma geldi bana
|
|
Muhlis Özdemir
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |