![]() |
|
Airbag Lambası Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
clbyusuf1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı clbyusuf1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2010 Saat 12:22 |
Mrb arkadaşlar ıkı gün önce klimaya gaz bastırdım ondan sonra airbag lambası yanıp söüyor arada bi kendiliğinden sönüyor sonra yine yanıp sönüyor tamirciye götürdüm bilgisayarda hatayı sildi ama yine aynı hatada yolcu havayastıgı tetıkleme sensörü hatası cıkıyor .sizce ne yapmalıyım sinir oldum bu lambaya patlasa bari kurtulurum.
|
|
Yusuf
|
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resetleyin, belki sorun gider
![]() (Akü kutup basini cikarip takin) |
|
![]() |
|
clbyusuf1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı clbyusuf1
Denedim hocam düzelmedi yine yanıyor.
|
|
Yusuf
|
|
![]() |
|
erkan samur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkan samur
com 2000 arızalı senin arkadaşım pahalı bir parça dır
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |