![]() |
|
206 teyp değişimi tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
fieryx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Temmuz - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2010 Saat 11:26 |
selam arkadaşlar herkese iyi forumlar aranıza yeni katıldım ...
taze bi peugeout çu sayılırım arabamın teyibi ni değiştirmek istiyorum orjinalinde normal kasetli yeni bişi takmak istiyorum ama direksiyondaki kol dan kumandanın iptal olmasını istemiyorum bunun için ne yapabilirim... teşekkürler. araç 2004 206 xt modeli Düzenleyen H-a-d-i - 07 Haziran 2010 Saat 11:31 |
|
2004 1,4 manuel benzinli ş.kırmızı 206
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kumanda iptal olmaması için araya bir aparat takılıyor, bulunması da çok kolay değil. fiyat 30-50 TL arası sanırım.
teyp olarak Pioneer USB-SD'li MP3 çalar tavsiye ederim. 180-400 TL arası, modele göre değişiyor fiyat. dediğim aparattan alınmazsa kumanda iptal olur, asla kullanılmaz. ekran da kullanılmaz. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
fieryx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Temmuz - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
hadi abi peki nereden bulabilirim bu aparatı sizin bilginiz varmı... acaba servisin de varmı dır..
![]() her yer anlarmı bu aparatın montajından...
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
sahibinden.com'a bakabilirsin. bir ara bizim sitede de bu aparatın satışı vardı. yanlış hatırlamıyorsam Gebze'de birisi satıyordu. montajını da kendisi yapıyordu. sitede bir arama yap, bulabilirsin.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
syz33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Hadi abi nerden buluur bu malzeme adı ne diye geçer... bende istiyorum özellikle ekranın sönük durması acagip çirkin duruyor |
|
![]() |
|
yaa siz de herşeyi moderatörlerden, Adminden bekliyorsunuz
![]() http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8416&KW=aparat&title=307-orj-teyp-kumanda-kolu Düzenleyen H-a-d-i - 07 Haziran 2010 Saat 13:44 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
hadi abi aparatı buldum stalk adapter olarak grçiyor dijital ekran ve koldan kumanda için ; buda ekstra dan bi dijital ekran daha kullanılıyorsa onn için stalk display adapter- ancak kullanan lar genellikle ingiltereden getirtiyorlar mış türkiyede bir kaç yerde buldum ama 250 tl fiyat... araştırma devam ediyor
![]() |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
250 nasıl bir fiyat yaa? nasıl bir aparatmış o?,teyp parası :)))
|
|
![]() |
|
clbyusuf1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı clbyusuf1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aparat bulunursa bende alacagım benım teyp koluda ıptal calısmıyor inşallah buluruz ben bıraz baktım ama tık yok .
|
|
Yusuf
|
|
![]() |
|
benim linkini yolladığım aparat 100 TL...yaptıran da var ayrıca.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bir tavsiyede benden
![]() Clarion CZ209 E ![]() aradiginiz aparatta bunda var, ekstra almaniza gerek yok, yani direksiyondan kumanda yapmaniz icin, ayrica ipod kullaniyorsaniz, clarion üzerinden ipodu'da kumanda edebiliyorsunuz. kisaca teknik özellikleri ; 4 x 50 watt MAGNA BASS EX AUX-Bluetooth® über BLT 373 Subwoofer-Lautstärkeregelung (Non-Fader) 4-Kanal-Audio-Pre-Out (Front + Non-Fader) ve daha bircok özellik......... Fiyati 140-150 euro ( Almanya) Düzenleyen Long Beach - 10 Haziran 2010 Saat 21:42 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sony tavsıye edıyorum .. pıoneer klasıklestı artık hep aynı bırbırıne benzermodeller
|
|
![]() |
|
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
fiyatı ve kalitesiyle ilk önerebilecegim teyp JVC KD-R 405 fiyatıda 200 tl.. ben gecen hafta aldım ve çok beğendim. ben bi düşünmeni öneririm..
|
|
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
|
![]() |
|
arkadaşlar yardımcı olduğunuz için tşk ederim bu gün ztn mrcan beyazıt o tarafta yım doğu bank a bi bakıcam bakalım ..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Pioneer DEH-P7150UB kullanıyorum tavsiye ederim.Gören bana sat bunu diyor :))
|
|
![]() |
|
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
ben pioneer 2200 modeli aldım cok memnunum usb- aux girişide var hemde puglara uyumlu rengi
arka paznotada 2 tane 440 wattlık pionerr taktırırsınız 375 tl maliyetle hem bagajınız kuculmeden hem anfiye gerek kalmadan güzel ses elde ederseniz iyide bassda vuruyor
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
hocam 206 ya cd çalar lı yeni nesil teyp taksak kumanda ve gösterge çalışır mı bunu halledebilir misin ?
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
clbyusuf1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı clbyusuf1
Ben buradakı arkadaşa kumanda kolunu yaptırdım gayet de güzel çalışıyor.
|
|
Yusuf
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
sony kullanıyorum mutluyum :)
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
sinangndz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2010 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinangndz
Arkadaşlar; orjinal direksiyon kumandalarını sonradan takılan teyplerle kullanmaya olanak sağlayan aparatı temin edebilirim. Düzenleyen sinangndz - 28 Aralık 2010 Saat 17:58 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |