![]() |
|
Alınık 206 5 Kapı HB HDI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2010 Saat 20:51 |
||
sizin oraları bilmemde ben dediğim fiyata aldım İstanbulda 2006 Model 92000 de |
|||
![]() |
|||
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Valla bilirmisiniz bilmiyorum adana piyasası biraz yüksektir burada çatır çatır satıyorlar benim araç alınmasın diye 16.5 dedim bir ara neredeyse ona bile alıcı çıkıyordu ![]() |
|||
01 COA 084 ARh(+) |
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
şirketin orda komsu satıyor cms 40 jantlı beyaz ![]() |
|||
![]() |
|||
||
beyazdan başka renk almamaya karar verdim ![]() |
|||
![]() |
|||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
||
gökhanım sana bi beyaz şahan yapalım yan yan gezersin =)))
|
|||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
kafasına göre takılıyorlarda uçmak önemli değilki satabilmek önemli 16000 ve üstü para yazan hiçbir düzgün dizel satılmadı hepsi listemde hepside 2005 ve üstü ![]() |
|||
![]() |
|||
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
||
5 kapı o fiyata aradığın özelliklerde HDI zor çok zor hele de yaz günü inşallah umduğun gibi olur 2003 modelleri 15-16 arası diyorlar millet para yok diyor fiyatlar uçuyor ben anlamadım bu işi :)
|
|||
01 COA 084 ARh(+) |
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Gökhan'ım sen beyazı boşver başka renk al |
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
||
hadi bakalım gökhan ama sen bulursun. inşallah gönlüne göre bir aslan bulurusun
|
|||
![]() |
|||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
||
hayırlı olsun gökhan inş bulursun istedin aracı
|
|||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|||
![]() |
|||
||
tamam sağol ![]() |
|||
![]() |
|||
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
||
Hayırlı olsun.. inş gönlüne göre denk gelir bende aramaktayım şuan için dizel düşünmüyorum bakarken dizel denk gelirse de haber ederim...
|
|||
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
hadı bakalım hayırlısı :)
|
|||
![]() |
|||
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
||
Hadi hayırlısı olsun Gökhan umarım güzel bişey bulabilirsin. |
|||
![]() |
|||
||
10 gün sonra inş. araba almayı düşünüyorum. Araç araştırmaya başladım
İstedigim özellikler ve Fiyat şu şekilde, Minimum 2005 tercihen 2006 model Düşük kmli araçlarda renk pek önemli değil ama tercihen beyaz 100 Km yi açmamış 5 kapı HB Mümkün olduğu kadar az boyalı ve değişenli , altı güneş görmemiş ![]() İstanbulda bulunan, Maximum fiyatı 14750 TL olacak şekilde 206 HDI arıyorum. Feline, Fever, X-Line, XT diye bir standardım yok. Çevremizden bulabilirsem çok memnun olurum. |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |