![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2010 Saat 18:44 |
Arkadaşlar merhaba;
Motor yağı, yağ filtresi, hava filtresi, mazot filtresi, triger seti, devirdaim, şarj kayışı değişti bir de genel hidrolikler vs kontrolleri taptırdığım aracımı dün akşam özel servisten aldım. Ancak sabah işe giderken evden çıktım ve arkadaşı almak için yol kenarında rölantide beklerken bir anda "motor ikaz lambası" yandı ve arabanın rölanti sesi değişti. Sonra titremeye başladı ve vites boştayken araba stop etti. İşe giderken de ikaz lambası yanmaya devam etti. Öğlen bir yere giderken yine ufak bir titreme oldu (ikaz lambası hala yanıyordu) ancak geri dönerken arabayı çalıştırdığımda işık söndü ve arabanın performansı düzeldi. Ustayı aradım o da mazot filtresini değiştirdiğimiz için pisliği atmıştır gibi birşeyler söyledi. Ben yine de tedirgin oldum biraz, gerçi şu anda arabada ikaz lambası yanmıyor ve performansı da düzeldi. SİZ NE DERSİNİZ, FİLTRE DEĞİŞİMİNDEN SONRA SABAHKİ OLAY NORMAL Mİ? Düzenleyen H-a-d-i - 02 Haziran 2010 Saat 20:32 |
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
![]() |
Önce kendini tanıtırsanız üyelerimizi tanıyalım kısmında iyi olur
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
![]() |
Tanıtmadan olmuyor mu yani, sanki devlet dairesinden bilgi istedik, ister tanıtırım ister tanıtmam yani.. Şimdi ben girsem oraya kendimi tanıtsam ne olacak buraya kendimi tanıttım hadi gelin bana yardım edin diye de mesaj yazayım mı?
Bana yukarıdaki mesajı gönderen arkadaşa lüzumsuz yere bunları yazdığı için teessüflerimi sunarım.. eyvallah. |
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() |
mehmet kardeşim,bu tanışma konusu şahsi bir durum değil forum kuralıdır ve tüm üyeler için geçerlidir.alınganlık gerektiren bir durum yok. |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() |
Mehmet Bey ...işte forum kurallarımız :
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8290&FID=52&PR=3&title=peugeot-trkiye-genel-forum-kurallar bu siteye üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır. ayrıca üye olma esnasında profil bilgilerinizi eksiksiz girmeniz, aksi takdirde üyeliğinizin onaylanmayacağı yönünde de uyarı vardır. 1 kural ihlal edilip üyeliğiniz onaylanmış. şimdi 2.başka bir kuralı da mı ihlal etmemizi talep ediyosunuz? arkadaşlardan birisi size bu kuralı gayriihtiyari nazik bir dille hatırlatmak istemiş. ne varki bunda ? Düzenleyen H-a-d-i - 02 Haziran 2010 Saat 21:23 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
![]() |
bulunduğunuz şehire göre bilindik bir ustaya yönlendirilmeniz, yaşınıza göre size hitapta kusur etmememiz ve samimiyetin artması adına yeni girdiğiniz bir cemaat içinde kendinizi takdim etmeniz uygun olacaktır düşüncesiyle kibarca uyarmak istemiştim. alınacak bir durum yok benceDüzenleyen shamed - 02 Haziran 2010 Saat 21:16 |
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
![]() |
burası devlet daıresı degıl dogru herkezın gırebılecegı bır yerde degıl .. !! ustanız sıze bılgı verır ..
Kilit.. Düzenleyen EmRaH - 02 Haziran 2010 Saat 21:44 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |