![]() |
|
307 hdi 2003 sustalı anahtar yapılabiliyormu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tayfunyesilyurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfunyesilyurt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2010 Saat 13:32 |
Arkadaşlar Merhaba,
Benim sorum konudada olduğu gibi, anahatarımı sustalı anahtara dönüştürmek istiyorum.
Ankarada ikamet ettiğimden dolayı Göral'a sordum, biz yapmıyoruz dediler.
Bilgisi olan varmı acaba?
tşk
|
|
Peugeot 307 1.4 Hdi
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anahtarın metal kısmını herhangi bir anahtarcı yapar. ama sustalı kısmın içindeki chip'in araca tanıtılması işlemini yetkili servis yapar.
İstanbul'da bazı büyük anahtarcılar da tanıtma işlemini yapıyor. en az 150 TL gözden çıkarmalısın. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
tayfunyesilyurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfunyesilyurt
![]() ![]() ![]() ![]() |
abi teşekkürler verdiğin bilgiler için..
Bu işlemi Ankara'da yaptırmış olan bir arkadaşımız var mı acaba?
|
|
Peugeot 307 1.4 Hdi
|
|
![]() |
|
ayerkar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
istanbul istinyede bir firmaya 206 mın anahtarını 50 tl ye sustalı yaptırttım.
şu şekilde; orjinal anahtarın sadece demir kısmını gönderdim onlar sustalı anahtarın demir kısmını ona göre yaptıktan sonra bana tekrar gönderdiler. bende orjinal anahtarda çıkarttığım immobilizer ve kumandayı yeni gelen anahtara monte ettim. yaklaşık 2 aydır bu şekilde kullanıyorum özelliklede pantolon ceplerim delinmediği için çok memnunum.:)
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
çok güzel. sizin tanıtma işlemine ihiyacınız olmadığı için çok uygun olmuş.
http://www.otomobilanahtari.com/ Düzenleyen H-a-d-i - 02 Haziran 2010 Saat 15:14 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
ayerkar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
evet o firma.
gayet ilgili ve kibar çalışanları var. hatta hediye olarak anahtarlık göndermişlerdi.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfunyesilyurt
![]() ![]() ![]() ![]() |
walla bravo..
konuyu bi araştırayım şaşmaz ve iskitlerde ;)
|
|
Peugeot 307 1.4 Hdi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bende bugun 206+ aracima sustalı anahtar yaptırdım dediginiz gibi mükemmel bir yer.tavsiye ederim.sorunsuz çalişiyor.
|
|
![]() |
|
Psh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Kesinlikle sustalı anahtarı önermiyorum. 3. sustalı anahtarda bozuldu ve artık 170 lira vermekten usandım. Bir şekilde normal anahtarı yaptırabilir isem onu yaptıracağım. Kimseye tavsiye etmiyorum sustalı anahtarı arkadaşlar.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Psh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Anahtarım orijinalden sustalı. Piyasanın en dandik sustalısı peugeot firmasında. Aynı aracı 9 yıldır kullanıyorum. Birazda o nedenle ama dediğim gibi keşke sustasız olsa idi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |