![]() |
|
15 yada 16" 4*108 jant arıyorum Acil olaraktan ;) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2010 Saat 11:11 |
4*108 mesafeli jant arıyorum aracım citroen xsara VTS 206 Ya olan jantlar genelde oluyo ;)
elinde olan varsa acil almam gerekiyo teşekkürler. yada aracıma olabilecek jant markası modelide söyleyebilirsiniz. Bi kaç jant denedim 4*108 olmasına rağmen olmadı araca. |
|
![]() |
|
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selam.ben de sac jantlar var 307 den çıkarma işini görür mü
|
|
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
yok kardeş çelik jant istiyorum teşekkürler ;)
|
|
![]() |
|
itouch_GTi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: LEVENT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı itouch_GTi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Follow me..If you can!?
|
|
![]() |
|
sempatik87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2010 Konum: pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sempatik87
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer jant arıyosan 307 orjinal jantım mevcut 7 kol 15'' saygılar
|
|
![]() |
|
ne yaptın jant buldun mu ?
|
|
![]() |
|
ceskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
4*108 speedlıne 2114 et 37 sıfır var kutusunda 15. aynı jantın 16 sı var sıfıra yakın cok temız 8 delık 4*100 ve 4*108 olur.ıstersen goruselım 05469441991
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |