![]() |
|
İstanbul'da işinin ehli özel Peugeot Servisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2010 Saat 00:42 |
Arkadaşlar, İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz peugeot özel servisleri, adres ve telefonlarını neden tercih ettiğinizle birlikte açıklarsanız çok sevinirim. Bir arkadaşım için ihtiyacım var, aracı 2006 307 1.6 HDI, bir takım mekanik sıkıntıları var.
Düzenleyen H-a-d-i - 29 Mayıs 2010 Saat 00:51 |
|
Peugeot 206 Generation BVA
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Özel servisler gerçekten arabalardan anlamıyorlar. Anca yağ polen filtresi değiştirsinler he birde paraları alsınlar.
araç 307 birde HDI ise sponsorumuz efenin dükkanına gitsin elinden geleni yapar.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
efe otoya bende gitmeyi çok istiyorum fakat pendikde oturuyorum çok uzak kalıyor anadolu yakasında tavsiye edebilecek iyi usta varmı. 307 1.6 benzinli. eksantrik keçeleri ve silindir kapak contası değişecek.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bazı arkadaslar kartal sanayıde de bır usta adı soyluyorlardı ama sımdı hatırlayamadım. belkı bılen cıkarrr
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
biz buralarda adam gibi usta zor buluyoruz siz oralarda muhakkak bulursunuz istanbul nede olsa bence aracın için karşıya geçmekten üşenme topu topu 1 saat sürer ben eruzurmdan samsuna 550 km gittiğimi bilirim gerçi gidecektim zaten ama :)
|
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
kimse cvp yazmamiş ustami yok istanbulda :) avrupa yakasinda tavsiye edebileceğiniz ustalari yazin ark lar..
|
|
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Sponsorumuz Garage Türk'te aracınızın bakımlarını en uygun fiyatlarla yaptırabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
ümraniyede olmasaydi keşke :)
|
|
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tek oto yedek parça kısmında amcaoğlum var. onunla irtibata geçebilirsiniz. istanbulda ki tüm özel servislere parça tedariği sağlıyor. sizi uygun bir özel servise yönlendirir. benim ismim emre. selamımı söyleyin yedek parça dept. nda Yusuf Bey ile irtiabata geçebilirsiniz.
saygılar.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
suleyman2392 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı suleyman2392
kartal oto sanayide ali usta var evrensel oto işinin ehli istersen numarasını verebılırmı
|
|
![]() |
|
droprain72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1966 Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı droprain72
merhaba
arkadaşım kartal sanayinin alt ana girişinden gir düz yukarı doğru 50 metre sağda ekip oto var.şenol usta.işinin ehlidir.ben yıllardır oraya gidiyorum. |
|
2005 307 sw hdi
|
|
![]() |
|
sevketsolmaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2013 Konum: evli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sevketsolmaz
pendikte sanayide KAPTAN PEUGEOT ÖZEL SERVİSİ VAR size öneririm ben devamlı oraya gidiyorum
![]() |
|
sevket solmaz
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
Avrupa yakasında Maslak oto sanayide Paris oto var. tavsiye ederim. işinin ehli. dursun ve enver ustalar.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
birgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2013 Konum: beşiktaş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Bende aracımı maslak paris peugeot servis'e götürdüm.forumdan geldiğimi de söyledim ayrıca...
|
|
![]() |
|
BaykaraAlper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BaykaraAlper
ben Maslak Peugeot Metin Usta diyorum. Kendiside oğulları Ender ve Yusuf ta oldukça ilgililer...
|
|
işi Aşk Olanlardan..
|
|
![]() |
|
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
bilgisayarla kontrol yapılıyor mu peki ? uzun süredir aracı bilgisayarlı kontrol ettirmedim.
|
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
![]() |
|
Zeuma55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2017 Konum: Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Tuzla oto sanayide başarı oto mustafa usta tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
Kral 306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2020 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Pendikte ferhan usta var ona git
|
|
![]() |
|
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
Biraz geç olmadımı başkan 😂😂
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |