![]() |
|
106 quick yay yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tazzzy106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2010 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazzzy106
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2010 Saat 17:59 |
ARKADAŞLAR...
ARACIMIN ÜSTÜNDE HANGİ ARACA AİT OLDUGU BİLİNMEYEN KESİK YAY VARDI ALDIGIM ZAMAN VE YANINDA FK KIRMIZI YAY VERDİ ESKİ SAHİBİ.. AMA O YAYLARDA KESİK 1 KARIŞ YOK BİLE..
BEN ESKİLER SES YAPIYOR DİYE BUNLARI TAKTIM AMA ARABADA HİÇ YAY YOK GİBİOLDU EN UFAK B CUKURDA AMORTİSÖRLER DİBE VURUYOR.. KÜT DİYE.. İÇİM GİDİYOR..
BANA Bİ YAY ÖNERİN LÜTFEN... HEM ALCAK HEM SÜRTMEYEN HEMDE YUMUSAK BİR SPOR YAY ÖNERİN LÜTFEN...
COİL-EX 5CM YAY SİZCE NASIL OLUR? BİLEN PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM.. ARABAYA BNEMİYORUM KIYAMIYORUM:s Düzenleyen H-a-d-i - 25 Mayıs 2010 Saat 21:19 |
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walla eibach önerim olur mirak arkadaşımız yed kullanio oda memnun sanırım
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
tazzzy106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2010 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazzzy106
![]() ![]() ![]() ![]() |
onlar için sert deniyor hem en yumusak ve en sessiz coil-ex dediler.. 5 cm olanı gri renkte..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazzzy106
peki 5 cm nasıl düşürür sizce?? fikirlerinizi bekliyorum...ayrıca yaylardan memnun kalır mıyım
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
ölçü süper olur bilmiorumda ses olayını kesmek için sanırım etrafına hortum sarıyorlar bi sıkıntı olmuyor.
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazzzy106
bunlarda gerek yok dediler ama bakalım çözmem gerek biran önce...
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
örneklerle göstereyim sana eski aracımda 5 cm eibach yay kullanıyordum
106 gti jantı yani 185 55 14 ölçüleriyle ![]() 306 gti jantı 195 45 15 ölçüleriyle ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazzzy106
işte budur... istediğim ölçü bu..
peki 306 jantları öncekilere göre performansı çok etkiledi mi.. yordu mu...
coil-ex için ne dersin peki?
bu quıck di mi???
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
1.4 arabadan pek performans beklemek yanlışda olsa 306 gti jantı 106 gti jantına göre çok ağır kalıyor. 2 takım 306 gti 3 takım 106 gti jantı kullanmıştım. 106 gti jantından şaşma coil-ex tarzı şeylerlede uğraşma eibach tan başka markada tavsiye etmiyorum. yayda 50 100 lira kurtarıcam diye sonra 500 lira ön takım masrafı cıkmasın. quikti evet. |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bende gokhanın dedıgıne katılıyorum 14 gti jant ve 5cm yay 10 numara olur
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazzzy106
anladım.. çok tsk ederim ama maddi açıdan değil sadece duyduklarımla hareket ettim.. ve coil-ex sipariş vermiştim :s şimdi tedirgin oldum ama bakalım vardır bi hayır.. gelsin bi takıp deneyelim.. ama foto ile anlatmanız çok iyi oldu tsk ederim gökhan..
|
|
![]() |
|
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
bendede 185/55/14 gti jant ve 4 mm fk maka yay var ve çok memnunum ;) çok fazla rahatsız edici ses gelmiyor,hortum geçirmiştim yaylara belki onun faydası olmuştur
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazzzy106
BENDEKİ FK LARDA DA HORTUM GEÇİRİLMİŞ AMA BİDE KESMİŞLER.. YANİ SUAN ÜSTÜNDEKİLER 6 DAN DA KISA.. |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
sana bu resim yardımcı olacaktır
gti 5 cm yay , quikde 4 cm yay
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazzzy106
5 LİK YAY QUICK TE 4 MÜ DÜŞÜRÜYOR..
|
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Yay tavsiyelerim. Sadece yay degil, yay+amortisör kombinasyonu en idealidir. Siz sadece yay degistirdikten sonra , nasil olsa amortisörleride degistireceksiniz
![]() Fiyat + Kalite siralamasina göre ; Komple sistem ( yay + amortisör ) ön-arka ve gazli - sert - 1 - Eibach yay + Bilstein gazli amortisörler. - sert - 2 - Koni ( STR.T ) sari cok sert olacaktir, oranj renli olani (STR.T) - orta sert - 3 - Bilstein - sert - 4 - H&R - sert - 5 - K&W - sert - 6 - K.A.W - orta sert - 7 - Vogltland - orta sert - 8 - Weitec - orta sert - 9 - AP - orta sert - 10 - DTS - orta sert - yukaridaki yay + amortisörler ile 35mm - 70 mm arasi alcaltma yapilabilinir. Amortisörler markalarina göre ( Koni sari ) sertlik ayari ve diger tüm markalarda ( yukarida yazili olan ) alcaltma ayari üzerindedir. Düzenleyen xyzcom - 26 Mayıs 2010 Saat 02:20 |
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazzzy106
dogru diyorsunuz ama suanda yapabilecegim bu kadar ve bunu yapmam sart.. aracım sert değil yay hiç yok gibi amortisör mili dibe vuruyor.. yay sadace var yani:D
forumlarda arastırdıgım kadarıyla coil-ex hem yumusak hemde sürtünme hissi en az dediler.. ayrıca tıkırtı yapmayan 2 yaydan biri dediler.. kullanan kişiler.. güvendim ve sipariş verdim ödemesini yaptım.. gelsin takalım umarım iş görür:(
|
|
![]() |
|
erkut07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
kardess taktınmı coıl exlerıı nasıll oldu bırde 5 lık mı taktın
|
|
![]() |
|
bbcb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
bende h@r marka var ilk başlarda sertdi 200km sonra esnemesi çok güzel oldu hiç ses yapmıyor
|
|
peugeot sport
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |