![]() |
|
tepee deki sorunlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yılmaz34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2010 Saat 02:08 |
bizde 2 seneden berı kullanıyoruz dıreksıyon sımıdı yıpranması ve arka sılecek sıgortaları sorunu bızdede oldu bunun harıcınde baska bır sorunum olmadı ayrıca yetkılı servısten bende sıkayetcıyım en son garantı kapsamında baktıkları araca ıscılık parası aldılar bunun kavgasını yaptım ama nafıle gene aynı gene aynı bunu yapanda tek oto dur. |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşıma sıfır km aldık şu anda çok memnun. herşeyi anladımda 2009 model aracın direksiyonu nasıl yıpranır onu anlamadım
|
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Türkiye'de tüketici haklari ve bu konuda calisan, resmi yada dernek-vakif yok mu?
Arastirdiniz mi ? Sizin tamamen hakli oldugunuzu kabul edersek, sanirim sizin tepee pazartesi günü imalati ![]() ![]() |
|
![]() |
|
erkan samur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkan samur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım zannetmiyorum o kadar kötü olsun. ben her gün içindeyim biraz hatayı kendimizde arayalım
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
öncelikle şeffaf olalım. profilinizi eksiksiz doldurunuz. hatta mümkünse aracınızı da görelim. direksiyonunuzu da çok merak ettim.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
2009 tepe aracım var aracı aldıgım günden bügüne en az 10 kere servise gitti bu aracların genelimi sorunlu yoksa benimmi şansim araçta degişmeyen anpul kalmadı bütün anpülleri patladı direksiyon kutusu arızalandı arka şilecek su motoru arızalandı koldayama kırıldı dıreksıyon sımıdı yıpranmadan dolayı degisecek arka bardaklık tepsisi ciktı park sensörü değişti ve bukadar aksılıge ramen yetkili servis göral coook kötü.araç kötü
servis dahada kötü almayı düsünenler dikkat etsin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |