![]() |
|
klima bilyası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erol ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2009 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2010 Saat 23:42 |
Araçtan gırç gırç diye bir ses geliyor Servisin bana dediği bu sesin nedeni klima bilyalarının değişmesi gerekiyor sesin nedeni bu. Bu durumu yaşayan var mı klima bilyasının değişimi dışarıda yaptırabilirmiyim İzmit civarında tanıdığınız usta var mı saygılar
Düzenleyen H-a-d-i - 25 Mayıs 2010 Saat 00:34 |
|
Erol
1978 Kocaeli/Gölcük |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben gümüşhanedeyim bu bilyayı burdan tanıdığım ustaya değiştirdim ben burda buldum sende orda bi usta bulup yaptırırsın biraz araştırma yap
|
|
![]() |
|
bbcb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben daha önce kılima bilyasını degiştirdim yanlız şöyle anlatayım bilya bozulmuş ben farkında degilim tiriger setini degiştirirken usta bozuk demişti ama her hangi bises yoktu ustanın bana söyledigi bilya kılimayı açıp kapatırken devreye giriyormuş yaptırmassam ilerde büyük maliyet açar dedi bende hemen degiştirmiştim dedigim gibi yanlız hiç ses yoktu
|
|
peugeot sport
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
bende 106 quick varkende böle bir sorun yaşamıstım ama peteklere havayı üfleyen motordan kaynaklanan bir sesti açıp yağladıktan sora kesilmişti ses..senin aracında nasıl bi sıkıntı var tam olarak anlamak lazım, izmitte nerdesin bu arada, bende izmitteyim..
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
Psh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Bende Kartepe denim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |