![]() |
|
megane-206 takas yorumlarınızı beklıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2010 Saat 22:38 |
Herkese Merhaba..
Foruma da koydugum sekılde bu aracımız satılıktı: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-megane-2001-model-megane-coupe-2-0-ide/detay Bu aracı sattıktan sonra da 206 almayı dusunuyorduk ve bugun biri aradı ve sahibinden ilanı oldugunu soledı ve takas edelim dedi araçta pug 206 XR , 99 model 140binde ilan şu : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-206-yollar-gidisine-kizlar-durusuna-hasta/detay
Son konuşmamıza göre üzerine 1000 tl verebileceğini söledi bende 2000 istemiştim, sanırım 1500 de buluşucaz..
Sorum şu arkadaşlar sizce nasıl bi takas olur değermi? 2 ilandaki aracı değerlendirebilirimisiniz.. Yorumlarınızı bekliyorum |
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada iş tamam takasa girdik diye birşey yok arkadaşlar ortada ben düşüneyim size dönerim dedim.. bu arada da sızın fıkırlerınızı almak ıstedım saygılar..
|
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın kaza,bela durumuyla ilgili bir şey yazmıyor.nasıl vaziyeti?birde 01 model araç satıp 99 almak yerine biraz daha yüksek model bakman tavsiyemdir.
|
|
![]() |
|
Kaza durumları eşit gibi bişey arkadaslar adamın soledıgıne gore sol tarafını vurmus bende sağ tarafı vurmustum ama onun kaputta 1 cm esneme yapmıs benımkı sadece tampondu... Haklısınız daha dusuk model olması benı de dusunduruyor ama ben satıp 2004- 2005 model 206 almayı dusunuodum hanı bole bı teklıf gelınce de değerlendiriyim dedim... |
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bence arabanı satıp alman senin için daha iyi olacak. Bu arabayı gözüm tutmadı
|
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
2.0'dan sonra 1.6 aşağısı sana kağnı gibi gelir.eğer aracını peşin para satabilirsen 1.6 110hp bir 206 almanı öneririm.tabi maddi imkanlar el verir mi işin orasıda sana kalmış.hakkında hayırlısı olsun.
|
|
![]() |
|
Valla aklımdan geçenlerin hepsini bir bir yazıosunuz arkadaşlar =) ilgileriniz için tşkler bakalım 1 2 gun suresı var hayırlısı..
|
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
peşin satıp, başka aracı nakit almayı Şahin de akıl etmiştir zaten ama kendi aracı da elden hemen çıkacak cinsten değil. 2000 cc ve tek kapı. bir de 180 bin km üzerine çıkmıştır.
206 ise 4 kapı, daha ekonomik ve km düşük. ufak tefek masrafla dış görünümü hissedilir derecede değişebilir. 2000 TL verseydi hiç bekleme derdim. 1500 de az değil. hatırladığım kadarıyla aracın 3-4 aydır satılık. piyasasını gördün işte. 206 ya talep daha fazladır. ben olsam kesinlikle takas ederdim. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Şimdi gerçek konuşmak gerekirse araçtan memnunum ama 4 kapı araba şart oldu şuanda.. evet aracı şubat civarı cıkarmıstım satılıga.. hastası çok ama piyasası cok olan bi araç deil megane coupe da zaten ilk ilan fiyatı 12.500 iken suan 11.500 e vericem.. satılma ihtimali varmı ewet var hele su aralar cok arıolar ama yok su kadarını pesın vereyım su kadarı taksıtle yok 10bine olurmu buna da ben razı olmuyorum bu yuzden aracı satıp 206 alıcakken cokta guzel olmasada bi 206 denk gelmesı bi işaret gibi geldi bana =) 2004 fılan olsa şu araç hıc dusunmeden ben eklerım ustune ama 99 o yuzden braz tereddutteyım
Sunu da dusunuyorum dıyorumkı takaslayayım şunu bıneyım 206 ya baktım guzel gıdıyor bu sefer bunu satıp model yukseltmeye calısırım.. şurasıda acık şu 206 yı satmak megane coupe yi satmaktan daha kolay gibi gelıyor... Hakkımda hayırlısı olsun.. Yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar
|
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
behzat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: KAYSERİ-ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
arabanı sat 2000 model üzeri pejo bak
|
|
HAK GELDİ BATIL KAYBOLDU
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
bence gir takasa. megane coupe hemen satılacak bir araç değil. 206 nın ölüsü bile satılır kardeş.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bende mırak'a katılıyorum gır takasa 206 pıyasası olan bı arac satmak ıstegn de kolayca satabılırsın
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
ben yorumumu yapmıştım..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Takasa gir 206 ya binmeye devame ve satmaya çalış satış üzerine aldığın 1,500 neyse yada model yükseltirsin 206 daha çabuk satılır..
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
clbyusuf1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı clbyusuf1
Bencede takasa girilebilir. 206 yı daha cabuk satarsın piyasası olan bir araç, Araçda fena görünmüyor yaşına göre km de iyi bence. tabiki yinede son söz senindir..
|
|
Yusuf
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bencede mantıklı duruyor şahin ama senin aracın daha toplu gibi. sonuç olarak üstüne alacağın 1500tl var ve satarsanda 206yı model yükseltmek için köşede biraz paran olucak. ancak adamın neden takasa girmek istediğini bilmiyoruz. arac arastırıldıktan sonra takas olabilir gibi bence |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |