![]() |
|
106 XR Modifiye yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2010 Saat 04:26 |
Merhaba değerli üstadlarım. Peugeot 106 Xr sahibiyim ve biraz modifiye etmek istiyorum.Şu an leylek gibi bir görüntüye sahip :) Sizden öğrenmek istediklerim;
1) Hava Filtresini Nasıl Takmalıyım ? Sensör gibi birşey var hava filtresi kabının yanında :( Onu çözemedim korktum ve ellemedim.. Size danışayım dedim.
2) Egsoz Sistemi ? Bu konuda çok hassasım.. real marka kesik kazan bi egsoz aldım 2.el. Patlatır dediler ama patlamadı anca hırladı :) egsozcu silencer'da yapamadı her gün kulaklarını çınlatıyorum saolsun.Şuan dandik bir egsoz var üzerinde...Sizden öğrenmek istediğim; Bu 106 1.4 75 Hp Xr'ye nasıl bir egsoz yapmalıyım ki Gti lardaki sesi versin.. İstediğim sesi anlamışsınızdır sanırım.. Silah gibi olucak :P boooo boo bo bo pattttt :D:D:D silah gibi sıkıcak yani :) bu sesi elde etmeyi cok istiyorum.. ve sonunda o ateş sesi ile kalp atışlarımın hızlanmasını da :) Patlatma dediğim ses en son da duydugumuz Pat sesi :) Bir de 2 Egsoz ve Düğmeli sistem yaptırmayı düşünüyorum. Sesi Susturucağım zaman sağ egsoza oda aynı sekilde soldaki gibi görünücek kafalar aynı olucak. O heyecan verici sesi duymak istediğim zaman düğmeyi açıp sol egsoza.. kapatmak istediğim zamanda sağ egsoza yönlendiricem.
3) Aracı birazda olsa yere düşürmek istiyorum.. Leylek görünümünü bozmalıyım en kısa zamanda..
Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür Ederim.. Saygı ve Sevgilerimle... Düzenleyen H-a-d-i - 22 Mayıs 2010 Saat 20:27 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oncelıkle hava fıltresı alsan bıle taksan bıle ses alamazsın denedık cunkı 106 xr de ses cıkmıyor 4-5 sesıc hava fıltresı denedık . ses almk ıcın nen guzel yontem egzost..
gtı gıbı ses cıkması ımkaansız ılk oncelıkle motor farkı var :) onuda unut yanı leyleklıgını sen gıdere bılırsın 120-150 tl arası yay alıp 5 cm takıcaksın arac cokucek .. bunların dısnda cam fılmı angel far ledlı stop bırı seylere yonel |
|
![]() |
|
FIRAT.75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
o sesi zor alırsın hayallere dalmışsın birazz.
yay + angel far + çıta boyama + cam filmi + spoiler işini görür fazla birşey bekleme
|
|
![]() |
|
krom headers + komple krom egsoz borusu + kaliteli orta ve son susturucu taksam.. yine pat latmaaz mı ? :( |
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yahu dert ettigin seye bak, al eline bi civi-cekic, del egzosu uygun yerlerinden, hem bagirir, hem de patlar-catlar. Bedavaya da gelir
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
cok büyük masrafa gerek yok 42 lik düz boru ve kücük kazanlıda bi egzoz al tamamdır. ( 51 lik ve üstü düz borular 1.4 araçlara fazladır. )
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Bende bi tane egzos var ama üzerinde marka felan yok ama otto tarzı kesik uçlu bi görüntüsü var silensırlı o patlatma dediğin sesdende bi hayli fazla ses geliyo benim eksozdan ama bence öle seylere merak salma zamanla kafanı agrıtmaya başlıycak ilk önce bende sesi duyunca cok hoşuma gidiyodu ama artık bıkdım böle birşey takacağına 2. el devil yada sebring egzos alsan daha iyi olur bence, üst devirlerde tatlı bi ses alırsın zaten en güzelide bu deilmi |
|
![]() |
|
Carmania.. Dediğin Mantıklı ama Ben tahmin ettiğin gibi bir ses istemiyorum ki.. sadece silahla ateş edersin ya.. patt patt eder... gaza basıp çektiğin zaman işte o silah sesini veriyo pattt ediyo aniden.. ben onu istiyorum.. sanırım anlatamadım.. egsozum zaten vardı kesik kazanlı patlatmıyordu ancak hırlıyordu :( ne gerekirse yapıcam o silah sesini duymam için :) flame kit yaptirim diorm onada para vermek istemiorm acıkcası.. tampon eriyo zamanla :( dediğim gibi bu silahtan çıkan " pat " sesini nasıl alırım ?
|
|
![]() |
|
yigithan34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigithan34
bende daha önce fiat bravo hgt vardı 5 silindir 2.0 motor 155 hp onda vardı abartı egzost ama inan bi zamandan sonra acayip kafa yapıyo. şimdi bende de xr var fazlasıyla sade.. bana sorcak olursan benim gibi angel far ledli stop spoiler benzeri şeylere yönel nede olsa 1.4 araba taktırdığın zamanda ses gelcek görüntü yok...
|
|
![]() |
|
aykutisci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aykutisci
usta bendede 106 xr var çaktım düz boruyu manifolttan çiftli egzozuda çaktım senin istedigin sestende iyi bi ses aldım
|
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
Kartal da Elif Tuningden 200 Liraya bizim xr a hava filtresi almıştım az cok sesini değiştirdide senin istedigin gibi ses çıkarmıyor :D resimlerdekide bizim xr
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |