![]() |
|
307 devir kesiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2010 Saat 10:11 |
hararet yapıyor mu |
|
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
behzat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: KAYSERİ-ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim partner da arıza lambası yanınca gaz yemiyor ve çekmiyor kendini korumaya mı alıyor bu durum yakıttan mı kaynaklanıyor motor soğuyunca düzeliyor
|
|
HAK GELDİ BATIL KAYBOLDU
|
|
![]() |
|
betonuur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Konum: KIRKLARELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
yeni benzin aldım fakat farklı bir yerden çıktım yola verdim gazı bu sefer ne kat ışığı yandı nede kesiklik yaptı şimdi normala döndü eğer benzindense yani bir kaç gün daha deneyecem yaktım benzinciyi
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eğer motordaki arıza ciddi sorunlara sebebiyet verebilecek gibi ise araç beyini otomatik olarak koruma moduna geçer. Yani 3000 devirde devir keser. Dahada ilerisi marş bastığınızda motorun çalışmasına izin vermez. Öncelikle aracın bilgisayara bağlanması gerekli |
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Bence bilgisayara bağlanması gerekiyor, bu problemin o kadar çok nedeni olabilirki, yakın bir sıkıntıyı manifold sensörünü değiştirerek halletmiştim. Öncelikle aldığınız benzinin kalite olmasını garantileyin, düzelmezse bilgisayara bağlatın.
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
betonuur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Konum: KIRKLARELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
bu ara araba 307 2006 1.4 benzinli
|
|
![]() |
|
yolda giderken araba birden teklemeye başlıyor sonra normal gidiyor birazdan bir daha tekrarlıyor
katalatik konvektör lambasıda yanmaya başladı egzostcuya götürdüm kat da sorun yok fakat yakıt tam yanmıyorsa burada lambayı yakar diyor acaba sorun neden kaynaklanabilir teşekkürler |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |