![]() |
|
Muayene isyanı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2010 Saat 22:39 |
Daha önce yayınlandı mı bilmiyorum ama amcanın isyanı mükemmel :).
|
|
![]() |
|
tuncayilhan80 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncayilhan80
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
amcayı çıldırtmışlar baksana ama bir konuda haklı yollarımız gerçekten avrupa birliği gibi mi sanki?.... |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ama video yorumlarını okuyun. kolpa bi video. adam oyuncuymuş.
|
|
![]() |
|
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
Evet ben de yorumları okudum tiyatrocuymuş galiba..
Yinede türk halkının duygularına tercüman oldugunu düşünüyorum
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kopartan olay aslında bu
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
![]() ![]() ![]() |
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
trabzon da görevli bi ahbabımdan aldığım yeni bilgilere göre bi iki silahlı münakaşa olmuş.. biraz daha gevşetmişler kontrol işlerini.. aksi halde eminim sonu iyi olmayacaktı..
|
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
neye gerek TUV, arabayi da ehliyetmi kullaniyor sanki
![]() Teknik eksikligi oldugunu bildiginiz, otobüs, gemi veya ucaga binermisiniz ? |
|
![]() |
|
TheEchoes ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
benzin döker yakarım arabasın da ................
|
|
Cennette huriler varmış, kara gözlü;
İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |