![]() |
|
yakıt sarfiyatı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cevdet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2010 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2010 Saat 10:05 |
bende 2006 model 307 sw HDI var. dün yola çıktım. çokmadan depomu fulledim. dönüşte yine aynı pompada tekrar fulledim. 330 km yapmıştım ve 20.5 litre (64 tl) aldı. yol boyunca sakin bir şekilde sürdüm ve 90-100 arası kullandım. aracı zorlamadım ve sıkıştırmadım. yakıt sarfiyatı çok fazla gibi geldi bana. yol bilgisayarını da sıfırlamıştım ve yolculuk sonunda 4.2/100 lt gösteriyordu. ancak gerçek değer 6.25/100 lt yaktı. aracım daha 55000 km de ve hiç bir problem yok. yakıt sarfiyatı çok fazla değil mi arkadaşlar? değerlendirmelerinizi bekliyorum.
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
19 krş yakmış. SW olduğu için bence normal. eğer fazla yaktı diyorsan, 10-15 krş fazla yakmış. daha da aşağı yakması beklenemez.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Yok bilgisayarın bu ölçüde sapmaması gerekir, önceki ve sonraki depo fullemende deponun doluluk oranı farklı olmasın? Araç büyük olmasına karşın 4.2, 6.2 lt'den daha mantıklı gibi geldi bana. Benim araba (Pug 207 1.4HDI) Ankara Tokat arasında gidiş geliş 4.0 lt/100km yakmıştı 1 ay önce..
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
yol bilgisayarinda bazen sapmalar olabiliyor
ve 6.2 l de cok fazla ilk doldurmada deponun tam dolu olduguna eminmisin mazot kopurdugunden pompa cabuk atiyor ama depoda hala bosluk kaliyor
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cevdet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2010 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
tam dolduğuna eminim. özellikle yine aynı pompaya gittim ki net yakıt sarfiyatı ortaya çıksın.
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
banada sanki biraz fazla geldi ama mazotda 3liranın üstünde arabalar ne yapsın yaa
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
aracin motoru 1.4 mu 1.6 mi?
benim 206 da basima geldi ekranda 6.2 gosteriyor benim hesaplarimda 8 uzeri cikiyordu aracta fap tikaliydi degistirdiler yine cok yakiyordu iyi takamamislar turbonun ordan disari veriyordu eksoz gazini yaptilar simdi duzeldi
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
araç 1.6 hdi 110 beygir cerci07 kardeşim
|
|
![]() |
|
pardon fap nedir?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |