![]() |
|
flaşör sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
syz33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2010 Saat 09:10 |
Akşam eve geldiğimde hiç bir sorun yoktu fakat kendi kendine 4 lü flaşörler yanıp sönmeye başladı. Acaba alarm düğmesine mi bastım falan dedim ama anahtar üzerimde değilmiş. Alarmdan kapıyı açtım kapadım devam ediyordu. Arabanın içinden flaşör düğmesine bastım geri kapadım düzeldi bunu neden yapar sayın ustalarım....
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alarm tesisatınızla ilgili bir sıkıntı olması muhtemel.. Orjinal halinde böyle bir şey yapması için herhangi bir sebep yok.
|
|
![]() |
|
syz33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim abi olabilir arabayı aldığımda alarm çok hassas değildi yani böyel hafif vurunca falan ötmüyordu fakat kapıyı açömaya çalışınca ötüyordu. Şimdi dün dendedim kapı koluna dokununca da ötmüyor. Geçenlerde ön farı söktüm yıkadaım içini (kararma var diye) arada bi kısa devre falan yaptırmış olabilirmiyim oralarla alakası varmıdır
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |