![]() |
|
mersin'de 307 led stop / Logo iptali |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2010 Saat 09:14 |
Arkadaşlar, mersin'de ikamet eden üye arkadaşlarımız varsa; 307 aracım için kaliteli led stop alabileceğim bir yer biliyorlarsa söyleyebilirler mi rica etsem?
Bir de aracın arka logolarını iptal etmek istiyorum... Boyaya zarar vermeden bunu yapabilecek bir yer bilen var mı acaba? |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
logolar dediğin sanırım yazılar. onları kaldırması gayet basit. fön makinesini yazıların üstüne tut ve iyice ısıt. yazılar ve aslan amblemi kendiliğinden düşecektir.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
cıft taraflı bant ıle yapısık hadı abı onlar o kadar kolay dusecegını sanmıyorum bende sokmustum bıraz ugrastıryor
|
|
![]() |
|
Sen nasıl çıkarttın peki Emrah kardeşim?
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
yolarak çıkarmak istemiştir o. yada maket bıçağı ile kazımaya çalışmıştır.
fön makinesi ile ısıtmayınca olmaz Düzenleyen H-a-d-i - 12 Mayıs 2010 Saat 10:42 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
tek tek elımle soktum :) sonra sıldım ama ız kalıyor haberın olsun
|
|
![]() |
|
dün bir arkadaşın tavsiyesiyle yazıları tek tek söktüm :)) kredi kartının ucuyla kaldırınca eline geliyormuş zaten... :)) kaportaya yapışık kalan bant izlerini de sıcak su ve deterjanla sildim....kuruladıktan sonra da biraz pasta çektim.... süper oldu :))
|
|
![]() |
|
bir mersin buluşmasımı yapsak acaba:)
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |