![]() |
|
307 cd changer |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2010 Saat 16:17 |
|
307 lerin cd changer probleminin kronik oldugunu biliyorum.Bizim changer cd leri alıyo çıkarıyo ama çalmıyo.CD kafası temizleyici ile temizlemek acaba problemi çözermi bilgisi olan varsa yardım lütfen.Ayrıca orjinal cd ye bile aynı muameleyi yapıyo.
|
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bende de bazen copy cdleri okumuyor. Ama orjınal cdlerde sorun yok...
dişliler çok hassasmış... Birde çok toz topluyormuş... Çözüm bulan arkadaşlar varsa
bizlere yardımcı olsalar...
|
||
![]() |
||
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Havalar ısınınca cıktı bu problem ısıyla ilgisi olabilirmi
|
||
![]() |
||
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
|
bendede laöbalar yanıp sönüyo cdleri okumuyo ne yapacagımı bilmiyorum en kötü ihtimal 2. sitelerinden alıcam 1 tane daha iç aksamda asla orjinalden vazgeçmem . sanırım bu konuya hadi ve haşim abiler el atsa iyi olur
|
||
![]() |
||
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
|
arkadaşlar bendede aynı sorun var yaklaşık 9 ay önce arabayı dedaylı ic temizlemeye verdim arabayı aldım eve giderken cd koydum baktım ışıkları yanıyo cd i alıyo calışmıyor sevrisini buldum iceresindeki dişliler surekli arıza yapar bunların dedi yaklaşık 140 tl gibi fıyat verdiler cd li orjinaj teyp buldun şimdilik onunla idere ediyorum
|
||
307 1,4 hdı
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
hocam, 5 li CD çalarlardaki en meşhur sorun budur. İstanbulda garantili yapıyorlar, 100 TL den aşağı ellerini sürmezler cihaza. ben de o cihaza hayatta 100 TL vermem. sizin yerinizde olsam, Pioneer marka SD kart ve USB li bir MP3 çalar alırım. 170 TL ye satılıyor. 2150 veya 2250 modelleri. hem de ses çıkışları bizim orjinal ses sistemine bin basar. |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
|
hadi bey pioneer taktırmak mantıklı geliyo peki direksiyon kumandası ile uyumu çözebildinizmi.
bu cd changer tat vermiycek bunu anladım.
|
||
![]() |
||
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
|
malesef olmuyor ancak alışırsınız sizle aynı problemleri bende çekiyorum aracın iş ışıklarına uyumla bir teyp bulsam hemen alacam bagaja anfi 4 tanede iyi kompenant bu iş tamam :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
|
sahibinden .com da bi ilan okumuştum pejo citroen kumanda kolu problemlerini çözüp uyumlu hale getiriyoruz diye ne kadar verimli olur bilmiyorum ama(ankarada)
|
||
![]() |
||
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
|
HADİ abi yol bilgisayarı yok arabada teyp takcam ekran bombos kalcak canım sıkılcak birde arabanın içinde orjinallik dısına cıkmak istemiyorum belki kaset caları degistirip yine orjinal cd calarını alabilirm ama calmasada cd changeri cıkartmam :)
|
||
![]() |
||
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
|
hadi abi pioneer falan aldıgımızda yol bilgisayarında çalan sarkı vs görebiliyor myuuz
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
|
Acaba ankarada cd changer tamiri yapan iyi bi usta varmı kararsız kaldım.Aslında daha çok radyo dinliyorum ama uzun yolda falan cd dinlemek gerekiyo
|
||
![]() |
||
|
teyp bilgileri görunmuyor eger yol bilgisarın varsa yakıt degerleri ortalama km falan onlar görünüyor. bende yol biligisayarı olmadıgı için teyibi degistirirsem ekran hepten bos kalcak
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
|
hem direksiyon kumanda yalan hemde yol bilgisayarı yalan yani :) hayırlısı olsn :)
|
||
![]() |
||
|
olmucak valla değiştirmicem en kötü ihtimal transmitterli navigasyon tamamdır :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
|
:) valla ne zor şeymiş ya Ankarada bu forumdan bir tanıdıgımız varsa bu işlerle ilgilenen ben en iyisi onun yanına gidim
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
ben de internette görmüştüm. 30 TL ye satılan bir aparat vasıtasıyla direksiyon kumandası aktif hale getiriliyor. bence gerek yok. zaten teyp elimizin altında. |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
|
arkadaşları dediği doğru. teyp ile ilgili bilgiler ekrana yansımaz. benzin tüketim değerleri çıkmaya devam ediyor. zaten alacağınız teybin ekranı olacak. bence pioneerdan çıkan sesi duyduğunuzda ekran size hiç hitap etmeyecektir. |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
Zaten güneşli havalarda o belli belirsiz görünen ekrana oldum olası gıcık olmuşumdur...
|
||
![]() |
||
|
trak cd yazdırırken mümkün olduğunca en düşük hızda yazdırın cdleri... Benim problemin kalmadı... Her copya cd yi okuyor artık.... :) |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |