![]() |
|
SAG KELEBEK CAMIMI PATLATMISLAR :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
LUCKYBEN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 Saat 09:50 |
dün akşam arabamı park ettim eve gittim.bu gün sabah işe gelmek için dışarı cıktıgımda arabama dogru yürürken kumandaya bastım kapı açılmıyor (zaten açıkmış) neyse kendi kendime düşündüm açıkmı bıraktım diye ama yok aracın yanına yaklaştıgımda sag kelebek camın patlatılmış oldugunu gördüm .allahdan heş şey yerinde sanırım degerli bişey aradılar .bagaja ietetmeye kadar bakmışlar .direk kasko şirketini aradım gerekli bilgileri almak için ne yapmalıyım vs.bilgileri aldıktan sonra semt emniyetini aradım orada tele çıkan görevli polis suan kimse yok tutanak için sonra gelin veya 12 den önce ekip yollayamıyaklarını bildirdi (sanırım hazır arac açıkken calınsın öle bakarızmı diye düşündü ne )buna istinaden bende direk 155 i aradım ve konuyu bildirdim 2 dk sürmeden sagolsun ekip geldi .gelen ekibe bana suan ekip yollamadılar vs diye anlattım kimse yokmus tutanak yazacak diye dediler dedim gelen ekipdeki bir polis olurmu ole şey hemen gidip raporunuzu yazdıra bilirsiniz dedi bende gitti karakola ve dedigi gibi hemen işlemlerim yapıldı .oysaki karokolda ki görevliye işe gitmem gerektigini 8 de iş başı yaptıgımı vs anlattım teldeki polisin dedigine bakarmısınız ozaman işe gidin aksam işten çıkınca gelir alırsın tutanagı :)) iş yerim bakırköyde bu arada küçükyalıda olay oluyor .tabi polisede hak veriyorum bütün gece kim bilir nelerle ugrastılar .bizim işimiz ufak bi işti ta bi çok önemsememiş ola bilirler.sonucta saat 07:30 civarı karakola gittim ve işlemim yapıldı. kusura bakmayın sanırım cok uzun anlattım .ama acıklayıcı olsun diye yazdım karokaldan cevap alamazsanız 155 çok ilgili anında ekip geldi .allah kimsenin başına vermesin .beterindende korusun diyelim . |
|
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
öncelikle geçmiş olsun. neyseki zararınız pek önemli değil. zaten cam için kasko da bozulmaz.
en güzeli dediğiniz gibi 155 i aramaktır. ayrıca gece ekibinde çalışan polisler sabaha karşı işten çıkarken, ellerindeki konuları yeni gelecek ekibe devretmeye çalışırlar. mümkünse 08.00 'den sonra yeni gelen, dinç ve zinde ekip size daha faydalı olacaktır. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
geçmiş olsun
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
LUCKYBEN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
Teşekkürler arkadaşlar allah beterinden korusun diyelim
|
|
|
|
![]() |
|
sabah direk zeytinburnu peugeot servise cektim arabayı suan arac orada inş. yarın teslim alacagım
|
|
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
büyük geçmiş olsun kaskonun faydaları
|
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Geçmiş olsun.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
geçmiş olsun.. araç da ki tek hasar cam ise polis tutanağına ihtiyacınız yoktu aslında, anlaşmalı servisde hasar tutanağı ilehalledilebilirdi. ufak çarpıp kaçmalar ve cam hasarları bu şekilde halledilebiliyor. Bir kaç sefer benimde başıma geldi :(
Düzenleyen hasimayaz - 09 Mayıs 2010 Saat 12:27 |
|
![]() |
|
Eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
itouch_GTi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: LEVENT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı itouch_GTi
Geçmiş olsun,geçen hafta da ben uğraşmıştım aynı şeylerle...
|
|
Follow me..If you can!?
|
|
![]() |
|
seLim ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
ne hakla böyle bişeye teşebbüs ediyorlar hala anlamış değilim suçu kimde aramak lazım oda merak konusu... tekrar geçmiş olsun. Düzenleyen seLim - 09 Mayıs 2010 Saat 16:21 |
|
Düş Peşindeyim Düş Peşime..
|
|
![]() |
|
hak hukuk yok bu işte insanlar artık meslek edinmiş derdi yokki yakalansa enfazla 15 gün yatıp çıkıyor sonra yine aynı çaldıgıda yanına kar kalıyor .yasada caydırıcılık yok malesef ekmek calan cocuk daha fazla ceza alıyor emin olabilirsiniz,tabi bunuda anlamış degilim .çok degiştik malesef bizim ülkemiz böle degildi .
|
|
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Adam hırsızlık yapior 1 gece sonra serbest ßizimde kanunlarımız bu kadar işte.Bizim yanlış şeylerde yanlış caydırıcılık kanunlarımız war aracına modifiye yap hırsızdan daha beter ediolar.ama hırsız adam daha rahat davranıyor.egsoz app farlar bilmem neleri takip edioalr ama şu hırsızlık wb olayların önüne geçemiolar ne yazıkki =(
Düzenleyen shamed - 09 Mayıs 2010 Saat 16:50 |
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
çok geçmiş olsun. arabada başka bişi yoksa karakolla falan uğraşmayaherek yoktu. cam hasarsızlık bozulmadan ddeğişiyo Haşim ağbinin dediği gibi.
|
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
Çok geçmiş olsun... elleri kırılsın yapanların ne diyelim böyle şeyleri görünce öyle bi sinirlerim bozuluyor ki, arabada başka birşey olmaması da sevindirici yanı... inş birdaha böyle birşeyler karşılaşmazsınız...
|
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Geçmiş olsun Uğur abi.
|
|
A3
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
gecmıs olsun abı ınsallah tekrarını yasamazsın. 5 sene evvel kadar bızımde basımıza bır olay geldı. hırsız tam babamın arabaya gırmeye cesaret ettıgı anda tesadufen evın camından farkedıp bagırmam sayesınde kactı. fakat ben elemanı tanımıstım tıpınden. bızım mahallenın serserılerındendı. bır sınırlendım o kacınca coraplarla atladım arkasından ama 5. kattan ınene kadar meydanda kalabalıgın ıcıne daldı kayboldu vıcdansız. ardından cocugu bulmak ıcın bıraz kendı aracımla bırazda yuruyerek sokaklarda dolasmaya basladım. asagı taraftakı mahallede dolanırken bırde ne goreyım. eleman onumde gıdıyor. ıcımden dedım Allah gonderdı senı bana. arabayı kenara cektıgım gıbı koltugumun yanında duran folyolu boruyla ensesıne bır yapıstırdım anında yere yıgıldı. yerdeyken hırsımla tekmelerken mıllet doldu etrafıma. bu ara bır baktım kı hıc hareket etmıyor. o anda öldü dıye bır korktum basıma bela olacak dıye. megersem bayılmıs 10 dk sonra kendıne geldı. omurılık soganına fena ındırdık herhalde. polıs falan geldı ardından. megersem onceden haplanmıs namussuz. kımın kendıne ne yaptıgını bıle anlamadı. nıye yerde yattıgınıda anlamadı. bende yuzumu gostermedım ona hıc. karakola gıttık bırde ne ogreneyım. kac suctan aranıyormus. fazla uzatmayayım. yaklasık 15 gun sonra sag kolunda degnek sol kolu alcılı gogsude sargılı halde topal topal evın onunden gecmesın mı? cıldırmamak elde degıl. ardından karakola gıttım. dedım bu ne ıs boyle. serbest bırakılmıstır dedı. o gun dedım vay halımıze........ adaletımızın halını goruyoruz ıste........
|
|
![]() |
|
Halis Öğretmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halis Öğretmen
Geçmiş olsun.
|
|
www.halisogretmen.com
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |