Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - SAG KELEBEK CAMIMI PATLATMISLAR :(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

SAG KELEBEK CAMIMI PATLATMISLAR :(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
LUCKYBEN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı LUCKYBEN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: SAG KELEBEK CAMIMI PATLATMISLAR :(
    Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 Saat 09:50

dün akşam arabamı park ettim eve gittim.bu gün sabah işe gelmek için dışarı cıktıgımda arabama dogru yürürken kumandaya bastım kapı açılmıyor (zaten açıkmış) neyse kendi kendime düşündüm açıkmı bıraktım diye ama yok aracın yanına yaklaştıgımda sag kelebek camın patlatılmış oldugunu gördüm .allahdan heş şey yerinde sanırım degerli bişey aradılar .bagaja ietetmeye kadar bakmışlar .direk kasko şirketini aradım gerekli bilgileri almak için ne yapmalıyım vs.bilgileri aldıktan sonra semt emniyetini aradım orada tele çıkan görevli polis suan kimse yok tutanak için sonra gelin veya 12 den önce ekip yollayamıyaklarını bildirdi (sanırım hazır arac açıkken calınsın öle bakarızmı diye düşündü ne )buna istinaden bende direk 155 i aradım ve konuyu bildirdim 2 dk sürmeden sagolsun ekip geldi .gelen ekibe bana suan ekip yollamadılar vs diye anlattım kimse yokmus tutanak yazacak diye dediler dedim gelen ekipdeki bir polis olurmu ole şey hemen gidip raporunuzu yazdıra bilirsiniz dedi bende gitti karakola ve dedigi gibi hemen işlemlerim yapıldı .oysaki karokolda ki görevliye işe gitmem gerektigini 8 de iş başı yaptıgımı vs anlattım teldeki polisin dedigine bakarmısınız ozaman işe gidin aksam işten çıkınca gelir alırsın tutanagı :)) iş yerim bakırköyde   bu arada küçükyalıda olay oluyor .tabi polisede hak veriyorum bütün gece kim bilir nelerle ugrastılar .bizim işimiz ufak bi işti ta bi çok önemsememiş ola bilirler.sonucta saat 07:30 civarı karakola gittim ve işlemim yapıldı.

kusura bakmayın sanırım cok uzun anlattım .ama acıklayıcı olsun diye yazdım karokaldan cevap alamazsanız 155 çok ilgili anında ekip geldi .allah kimsenin başına vermesin .beterindende korusun diyelim .
<font color=RED>ONUN ARABASI BİLE YOK :([/COLOR]
[/COLOR]

Yukarı Dön
okankrgz Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
27 - Nisan - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı okankrgz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 Saat 09:58
çok geçmiş olsun
Yukarı Dön
H-a-d-i Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı H-a-d-i Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 Saat 10:45
öncelikle geçmiş olsun. neyseki zararınız pek önemli değil. zaten cam için kasko da bozulmaz.

en güzeli dediğiniz gibi 155 i aramaktır. ayrıca gece ekibinde çalışan polisler sabaha karşı işten çıkarken, ellerindeki konuları yeni gelecek ekibe devretmeye çalışırlar. mümkünse 08.00 'den sonra yeni gelen, dinç ve zinde ekip size daha faydalı olacaktır.
Hadi, 1981, İstanbul
Yukarı Dön
Onur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Onur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 Saat 10:56
geçmiş olsun
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
Yukarı Dön
LUCKYBEN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı LUCKYBEN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 Saat 11:11
Teşekkürler arkadaşlar allah beterinden korusun diyelim
[/COLOR]

Yukarı Dön
LUCKYBEN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı LUCKYBEN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 Saat 11:19
sabah direk zeytinburnu peugeot servise cektim arabayı suan arac orada inş. yarın teslim alacagım
[/COLOR]

Yukarı Dön
ali öncü Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ali öncü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 Saat 11:38
büyük geçmiş olsun kaskonun faydaları
Yukarı Dön
fourus_06 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fourus_06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 Saat 12:03
çok geçmiş olsun
Yukarı Dön
rifatseker Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
02 - Ağustos - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rifatseker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 Saat 12:26
Geçmiş olsun.
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)

Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4
Yukarı Dön
hasimayaz Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hasimayaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 Saat 12:26
geçmiş olsun.. araç da ki tek hasar cam ise polis tutanağına ihtiyacınız yoktu aslında, anlaşmalı servisde hasar tutanağı ilehalledilebilirdi. ufak çarpıp kaçmalar ve cam hasarları bu şekilde halledilebiliyor. Bir kaç sefer benimde başıma geldi :(

Düzenleyen hasimayaz - 09 Mayıs 2010 Saat 12:27
Yukarı Dön
Eren Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Eren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 Saat 13:03
geçmiş olsun
Yukarı Dön
itouch_GTi Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı itouch_GTi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 Saat 14:02
Geçmiş olsun,geçen hafta da ben uğraşmıştım aynı şeylerle...
Follow me..If you can!?
Yukarı Dön
seLim Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı seLim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 Saat 16:21

ne hakla böyle bişeye teşebbüs ediyorlar hala anlamış değilim suçu kimde aramak lazım oda merak konusu... tekrar geçmiş olsun.

Düzenleyen seLim - 09 Mayıs 2010 Saat 16:21
Düş Peşindeyim Düş Peşime..
Yukarı Dön
LUCKYBEN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı LUCKYBEN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 Saat 16:35
hak hukuk yok bu işte insanlar artık meslek edinmiş derdi yokki yakalansa enfazla 15 gün yatıp çıkıyor sonra yine aynı çaldıgıda yanına kar kalıyor .yasada caydırıcılık yok malesef ekmek calan cocuk daha fazla ceza alıyor emin olabilirsiniz,tabi bunuda anlamış degilim .çok degiştik malesef bizim ülkemiz böle degildi .
[/COLOR]

Yukarı Dön
shamed Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
31 - Mart - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı shamed Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 Saat 16:48
Adam hırsızlık yapior 1 gece sonra serbest ßizimde kanunlarımız bu kadar işte.Bizim yanlış şeylerde yanlış caydırıcılık kanunlarımız war aracına modifiye yap hırsızdan daha beter ediolar.ama hırsız adam daha rahat davranıyor.egsoz app farlar bilmem neleri takip edioalr ama şu hırsızlık wb olayların önüne geçemiolar ne yazıkki =(

Düzenleyen shamed - 09 Mayıs 2010 Saat 16:50
Sen Giderken Ben Dönüyodum Diyenler! Bir Gün Beraber Yürüyelim

Bakalım Kim Önce Dönücek
Yukarı Dön
BuRÇaK Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
16 - Temmuz - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BuRÇaK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 Saat 17:56
çok geçmiş olsun. arabada başka bişi yoksa karakolla falan uğraşmayaherek yoktu. cam hasarsızlık bozulmadan ddeğişiyo Haşim ağbinin dediği gibi.
Yukarı Dön
SahinGün Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SahinGün Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 Saat 18:22
Çok geçmiş olsun... elleri kırılsın yapanların ne diyelim böyle şeyleri görünce öyle bi sinirlerim bozuluyor ki, arabada başka birşey olmaması da sevindirici yanı... inş birdaha böyle birşeyler karşılaşmazsınız...
Şahin Gündoğan QuiK_
Yukarı Dön
EminÖNAL Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T. MODERATÖR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EminÖNAL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 Saat 20:13
Geçmiş olsun Uğur abi.
A3

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 Saat 23:33
gecmıs olsun abı ınsallah tekrarını yasamazsın. 5 sene evvel kadar bızımde basımıza bır olay geldı. hırsız tam babamın arabaya gırmeye cesaret ettıgı anda tesadufen evın camından farkedıp bagırmam sayesınde kactı. fakat ben elemanı tanımıstım tıpınden. bızım mahallenın serserılerındendı. bır sınırlendım o kacınca coraplarla atladım arkasından ama 5. kattan ınene kadar meydanda kalabalıgın ıcıne daldı kayboldu vıcdansız. ardından cocugu bulmak ıcın bıraz kendı aracımla bırazda yuruyerek sokaklarda dolasmaya basladım. asagı taraftakı mahallede dolanırken bırde ne goreyım. eleman onumde gıdıyor. ıcımden dedım Allah gonderdı senı bana. arabayı kenara cektıgım gıbı koltugumun yanında duran folyolu boruyla ensesıne bır yapıstırdım anında yere yıgıldı. yerdeyken hırsımla tekmelerken mıllet doldu etrafıma. bu ara bır baktım kı hıc hareket etmıyor. o anda öldü dıye bır korktum basıma bela olacak dıye. megersem bayılmıs 10 dk sonra kendıne geldı. omurılık soganına fena ındırdık herhalde. polıs falan geldı ardından. megersem onceden haplanmıs namussuz. kımın kendıne ne yaptıgını bıle anlamadı. nıye yerde yattıgınıda anlamadı. bende yuzumu gostermedım ona hıc. karakola gıttık bırde ne ogreneyım. kac suctan aranıyormus. fazla uzatmayayım. yaklasık 15 gun sonra sag kolunda degnek sol kolu alcılı gogsude sargılı halde topal topal evın onunden gecmesın mı? cıldırmamak elde degıl. ardından karakola gıttım. dedım bu ne ıs boyle. serbest bırakılmıstır dedı. o gun dedım vay halımıze........ adaletımızın halını goruyoruz ıste........
Yukarı Dön
Halis Öğretmen Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Halis Öğretmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 Saat 23:53
Geçmiş olsun.
www.halisogretmen.com
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7481 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 496 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 626 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 381 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5188 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 614 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 403 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 699 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 273 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 568 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 769 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2314 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1034 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5677 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4914 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2093 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 524 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2238 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37451 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English