![]() |
|
Emniyet Kemeri Cezası :((( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2010 Saat 03:45 |
arkadaşlar bugün emniyet kemeri takmadığım için 62 tl ceza yedim her ne kadar yalvardıysam ve
para teklif ettiysemde kurtulamadım önce cam filmine taktı kafayı sonra kemere girdi bundan sonra
kemer takmadan yola çıkmıycam sizlerede tawsiyem emniyet kemerinizi sürekli bağlayın trafikte ama
en çok zoruma giden işyerime 100 yada 200 metre kala ceza yemem oldu.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beter ol :D haha :D
gecmıs olsun kankam benım :) |
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
yuh yani geçmiş olsun kardeşim adam bişi yazmak istemiş ßelli filme yazmamış kemere yazmış.Sendeki filmde film değil mübarek simsiyah ton aç biraz
Düzenleyen shamed - 07 Mayıs 2010 Saat 07:53 |
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende 6 ay önce yemiştim evime 200 m kala ama 10 gün içinde ödersen 45 tl :)
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
geçmiş olsun. hiçbirşey 6 ay ehliyet alınması kadar üzemez bir pug cuyu :)
45 tl heryere gidiyor. vardır bi hayır.bundan sonra kemer takarız. |
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
62 lira bişe değil ya belli ki cezası yazası gelmiş :) 15 gün içinde yatır indirimden yararlan bu kampanyaya sende katıl :) geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Geçmiş olsun , 62 ile kurtulmuşssun , bende evime 100 m kala trafik ışığı çalışmayan bir kavşakta kırmızı ışıkta geçtin denilerek ceza yazılmıştı (sanırım mali dönem kapatmalarına yakın bir zamandı) , eski arabada ufak tefek eksiklerde olunca daha fazlasını yememek için susmak zorunda kalmıştım. :))
Düzenleyen rifatseker - 07 Mayıs 2010 Saat 09:11 |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Kemer Şart geçmiş olsun kardeşim..
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Her şeyde bir hayır vardır.. belki böylesi daha iyi.. |
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Geçmiş olsun, kemer tekmayı alışkanlık haline getirebilsek emniyetimiz açısından çok iyi olacak esasında. Trafik kazalarında camdan fırlayıp kafasını asfalta çarparak zarar gören o kadar çok örnek var ki. 50 'nin üzerine çıktığımız yolculuklarda yolcularımıza da kemer taktırtsak o daha güzel olacaktır.
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
simsiyah ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Bir musubet bin nasihattan iyidir demiş atalarımız... Emniyet kemeri takmayı bir alışkanlık halıne getırmemiz gerekiyor ne mesafe önemli nede yenilecek para cezası en önemlisi insanın can sağlığı olası bir kazada ne kadar işe yaradığını hepimizi biliyoruz.
|
|
![]() |
|
cevdet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2010 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
geçmiş olsun kardeş. trafikçi kesin karısıyla kavga filan etmiştir...
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
sağolun arkadaşlar bundan sonra zaten en kısa mesafe bile kemeri takıcam nerden çıkacakları belli olmuyo bunların:)) bir anda plaka anonsu ve ceza önce kemerden hiç bahsetmedi filme laf etti bende dedim eski sahibi çektirmiş abi sökücem oysaki arabanın ilk sahibiyim ben sonra kemerden taktı bize.
|
|
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
seLim ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
vardır herşeyde bi hayır Türk Ceza Kanunun 300 küsür maddesinden bitanesi denk gelir elbet durdurduktan sonra mutlaka bişeye takar ve yazar geçmiş olsun..
Düzenleyen seLim - 07 Mayıs 2010 Saat 13:22 |
|
Düş Peşindeyim Düş Peşime..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
sağol selim dediğin gibi durdurdumu ceza yemeden yada rüşvet vermeden kurtulmanın imkanı yok.
|
|
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
seLim ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
sende saol ama rüşvet artık mazide kaldı artık durdurdukları araç başına hatta kestikleri ceza başına prim alıyorlar izmitte yaşamak istemezdin emin ol :)
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
istanbul kadar çevirme yada uygulama yoktur sanırım izmitte.
|
|
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
istanbulda sadece evrak kontrol denk geldim 1 kez izmitte kendi mahallemden cıkar cıkmaz ekip aracı goruyorum sağda solda :) istanbulla kıyaslıyamam ama trafik polisi yönününden istanbul daha iyi
|
|
|
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Selamlar, gecmis olsun, ama ben "para teklif ettiysemde kurtulamadım" lafiniza gercekten üzüldüm. Hem rüsvetten sikayet ederiz, hem de teklif ederiz. Teklif etmedikten sonra rüsvet nasil biter ? Trafik kurallari, bizim ve trafikteki diger arac-yaya güvenligi icindir. Kanunlarca suc teskil eden seylerin, nerdeyse tamamini biliyoruz ve kanuna uymuyorsak bunun cezai yaptirimina katlanacagiz. |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Deniz, Engin abinin dediklerine aynen katılıyorum başka söze gerek yok. ve anlamıyorum çok mu zor emnıyet kemeri takmak?
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |