![]() |
|
akü bitti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
tuncayilhan80 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncayilhan80
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2010 Saat 22:02 |
|
sanırım 307 min aküsü bitti. aküyü serviste mi değiştireyim yoksa dışarıda mı? akü değişince radyo-cd çalar şifre istiyor diyorlar. elimde şifrem yok. Ne yapmalıyım sizce?
|
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
servise gerek yok eğer arabanda tesisat varsa ses sistemi kuru akü tavsiye ederim ben aldım inci marka çok memnunum teybin şifre ister büyük bir ihtimal ama cd çaları bilmiyorum şifreyi bilmiyorsan aküyü montaj yaparken aracı stop etmeden yeni akü takıyolar bilgin olsun.
|
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
307 üniteleri şifre istemez. istediğin yerde değiştirebilirsin. değişim yapılmadan önce kontak anahtarını sök.. hatta varsa vaktin aracın eco mod. a geçmesini bekle..
sadece saat tarih sıfırlanacaktır.
|
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yürü be ağbi... bişidaha öğrendik..
|
||
![]() |
||
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
|
abı bende akuyu baska arabaya takmak için cıkarmıstım 1 ay öncesınde kontak üstundeydı bişey olmadı yada olduda ben hala farkına varmadımmı bilmiyorum ama niye cıkartmak gerekir aklıma takıldı. sadece saat tarıh sıfırlanmıstı.
|
||
![]() |
||
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
|
aracımın aküsü yaklaşık bir ay önce problem yarattı mutlu akü taktırdım teypte her hangi bir problem olmadı şifre istemedi sadece saat.tarih ve radyodaki kanallar sıfırlandı tekrardan hafıya aldım herhangi bir problem yok
|
||
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
yaaaaa ne sandın abi haşim baba forumun akıl küpü be her işin duayeni
![]() ![]() ![]() |
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
Birde kumanda da otomatik cam kapatmayı tanıtman gerekebilir...
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
akü değişimi sırasında ark dolayısıyla ani voltaj gidip glmeleri yüzünden bazen anahtara zarar verebiliyor. Çok nadirende olsa.
|
||
![]() |
||
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
|
|
||
En iyisi senin olandır
|
||
![]() |
||
tuncayilhan80 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncayilhan80
|
mutlu akü mü, inci akü mü sizce? birde ücret ne kadar tuttu?
|
||
![]() |
||
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
|
aküyü söktukten sonra benım cam otomatikleride calısmıyodu yani kumandadan kapatma önce takmadım kafama 1 hafta sonra falan tarıf saat ayarladım kapatmaya basladı yada bana denk geldı bi deneyin isterseniz
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |