![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2010 Saat 15:14 |
mrb arkadaşlar sizlere bişiey danşcaktım bnde 2004 model pegeout 307 1,4 diesel xr ım war . yardım istedigim konu arka stoplarımla ilgili ... ledli stoplarım war bunların parkları we sol stop lambası yanmıor bnları nasıl tamir edebilrim ? şimdiden tşk ederm
|
|
![]() |
|
![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından
bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
![]() |
Sistem kullanıcının ilk mesajı yazdığını kontrol etse ve Emrahın yazdığı mesajı görüntülese esasında daha iyi olur. İlk mesajını yazan herkes kendini tanıtması gerektiğini bilmiyor, uyarılması gerekiyor.
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() |
Oladabilir ama zaten bir insanın bir ortama girdiğinde kendini tanıtma ihtiyacı hissetmesi gerekmez mi ? Şahsen ben hissederim.Foruma kayıt olur olmaz "Anasayfa" da "Üyelerimiz tanıyalım" başlığı mevcut orda çok rahat ne yapmaları gerektiği yazılı zaten.Lakin nedense kimse bakmıyor.Çoğu forumlar gibi sanıyorlar burayı.Bizde normal karşıyalıp yapmaları gerekenleri söylüyoruz.
|
|
A3
|
|
![]() |
|
![]() |
siz yardım mı etceniz bni mi tanımıcanz ? anlıosanz yazın . . .
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
![]() |
Arkadaşın son mesajı ilginç olmuş, kendimi yardım etmeye muhtaç insanlar forumundayım gibi hissettim..
Düzenleyen t@lip - 07 Mayıs 2010 Saat 12:28 |
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
![]() |
nyse arkadaşlar yoğun ilginzden dolayı çok tşk ederm çok yardımcı oldununz saolun .
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() |
Yeni üye olan arkadaşlara biraz daha ılımlı yaklaşsak. Belli bir sorunları var...
Çözmek için acele ediyorlar...
Biz site sakinleri de haklıyız takibi kimdir nedir diye öğrenmek istiyoruz.
Birbirimizi kırmayalım yardımcı olalım yol gösterelim. Sadece fikrimi söylemek istedim.
|
|
![]() |
|
![]() |
ben kırıcı olmak istemem tabiki, mesajım kırıcı oldu ise özür diliyorum. Bence bilgi paylaşımının yanı sıra bir arkadaşlık ortamının da oluşması önemli. Bu açıdan tanışmak önemli. Bu kuralı ben koymadım ama güzel kural destekliyorum. Erdi kardeşimden kırıldı ise tekrardan özür diliyorum.
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
![]() |
yoq kırılmadım kırılcak bi durum da yoq ... sadece arabamda ki sorunla ilgili yardım istedim bole tanşma mevzusunun da olduunu bilmıodum . bnce tanşmayada fazla gerek yoq ama illa tanımak istersenz tanıtırım kendimi .... warsa bu konuyla ilgili bilgisi olan bna yardımcı olmasını isterm . |
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() |
Sevgili kardeşim formumuza öncelikle hoşgeldin burada aradığın bütün sorularına cevap bulabilirsin formu inceleme şansın olduysa bunu zaten anlamış olman gerek bizlerin senden istediği çok birşey değil seni nüfusumuza alacak değiliz ama yardım ettiğimiz kişinin de az buçuk ismini cismini yaşını vs. öğrenmek isteriz ki saygıda sevgide kusur olmasın kimse senin profiline bakmak zorunda kalmadan hakkında biraz bilgi sahibi olsun biz kendimize arkadaş, kardeş arıyoruz bildiklerimizi yaşadıklarımızı paylaşabileceğimiz bilgilerinden faydalanabileceğimiz yeri geldiğinde alışveriş yapabileceğimiz insanlar arıyoruz. Duy şikayet etmede her an bu ney,
Anlatır, hep ayrılıklardan bu ney. Der ki feryadım kamışlıktan gelir. Duysa her kim, gözlerinden kan gelir. Ayrılıktan parçalanmış, bir yürek, İsterim ben, derdimi dökmem gerek Demiş mevlana yeri geldiğinde derdini anlatacak seni dinleyecek çok arkadaş bulursun burada nacizane forum kurallanına uyarisen. Şu konuyuda incelemende fayda görüyorum selamlar sevgiler.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() |
hoş geldiniz.ledli stoplarda sıkıntı yaratan içindeki beyindir.eğer beyin bulabilirsen bu işi çözebilirsin onu dışında ya diğer teki bozuk olan bir arkadaştan satın alacaksın yada sen sağlam olanı satıp kendine yenisini alacaksın.kolay gelsin.tanışma konusu da sadece size uygulanmış farklı bir durum değildir.bu foruma üye olan arkadaşlarımızı daha iyi tanıyabilmek, sorunların çözümünde yardımcı olabilmek ve hacı arkadaşımın da söylediği gibi saygı ve sevgi çerçevesinde keyifli forumlar paylaşabilmek adına forum yöneticileri tarafından belirlenmiş bir başlıktır ve bu foruma üye tüm arkadaşlarımız için geçerlidir.
|
|
![]() |
|
narkotik71 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() |
merhabalar,erdi777 hoşgeldin.bende yeni katıldım clube,burdaki arkadaşlar, sağ olsunlar cana yakın ve ilgili arkadaşlar.fakat sanada hak vermek lazım.ilk tanışma kısmı yönetim tarafından biraz daha öne çıkarılabilir.tabi nacizane fikrim.arkadaşlar daha iyibilir.burası nihayetinde hukuk sitesi değil sorun söyleyelim,gibi.neyse uzatmayım.bilgi paylaşınca güzelleşir,doğrusu bulunur.
|
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() |
bence iki fazladan cumle kurupta insanın kendını tanıtması bukadar zor olmaması gerek kural varsa herkez bu kurala uymuşsa sende uy ne olur yanı
ben bırcok soruma cevap buldum bu form seyesınse sagolsunlar ellerınden gelenı yapıyorlar buda benım nacızane fıkrın saygılar |
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
TheEchoes ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() |
eğer düzenli şekilde forumu takip edip etkin kalmayı düşünüyorsak kendimizi tanıtmamız ve diğer forum kullanıcılarınıda tanımaya çalışmamız gayet normal ama bi sorun var cevabını alıyım kaçıyım şeklinde düşünülünce de ne gerği var tanışma faslının
haksızmıyım
|
|
Cennette huriler varmış, kara gözlü;
İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |
|
![]() |
|
![]() |
yorum yazan herkese tşk ederm .. bu kadar sorun olcagını bilseydn tanıtırdım kendimi zaten nyse arkadaşın biri yardımcı olmş bna onada ayrıca tşk ederm .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |