![]() |
|
Temiz Kullanılmış 2006 Fiesta 1.6 TDCİ Ghia |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Halis Öğretmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halis Öğretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2010 Saat 23:28 |
Araç Fiesta`nın Ghia modeli olup 1600 motor 90 beygir 185 tork a sahiptir. 1400 motorlarla karıştırmayınız.Araçta değişen olmayıp bir parçada lokal boya vardır.Servis bakımlıdır tüm bakımları Gürbaşlar Otomotivde yaptırılmıştır..Rengi Tango Kırmızısı olup en çok tutulan renklerdendir.Çok seri olup aynı zamanda çok ekonomiktir. Özellikleri aşagıda özenle işaretlenmiştir. Herşeyi orjinaldir sonradan serviste takılan görüntülü park sensörü vardır. Bir miktar pazarlık payı vardır. Not:307 değil de bu satılırsa iyi olacak.İhtiyaçtan satılıktır.
![]() |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar hocam..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
Halis Öğretmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halis Öğretmen
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim Emin Bey.
|
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
Hayırlı satışlar Halis hocam.. |
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satıslar dogru tercıh :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halis Öğretmen
Teşekkürler arkadaşlar.20.000 TL ye bırakıyorum en son.En çok 19.500 TL verdiler.Satarsam çok iyi olacak.Bakalım hayırlısı.
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
hayırlı satışlar
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
Hocam araca kabaca bakmıştım ama şöle biraz ilgilenince gerçekten ilgimi çekti, inş değerini bilene gider, çok az yakıo bu canavarlar, ama bilmiorum yanlışsa uyarın benzerleri 18 19 civarı gormustum nette inş istediğiniz fiyata satarsınız hayırlı satışlar yeniden..
|
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halis Öğretmen
Evet az yakıp çok kaçıyorlar.Motor kasaya büyük geldiği için normal bu durum.Akşam biri ile anlaştım.Cuma ev durumumuza göre kesin cevabımı vereceğim.Cumartesi de aracı baktırcak okey verirse ki sanmıyorum bir sorun olsun pazartesi 20.000 TL karşılığında aracı vereceğim.
Benzerleri dediğiniz 1.4 motorlardır.Bu alacak kişi 1.4 motorlu olanı 70000 km de 18.250 TL ye vermiş.Gayet de iyi vermiş.Benimki Ford'un Focusta'da kullandığı motorlardan olan 1.6 cc 90 hp lik motor.
İlginize teşekkürler.Dizel ve temiz araç durmuyor.
![]() |
|
![]() |
|
yok 1.6 oldugunun elbette farkındaydım belkıde o araçların sorunları vardır ben sadece gorduklerımı soledim... saygılar hayırlı olsun
|
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halis Öğretmen
Yanlış anlamanızı istemem.Siz biliyorsunuzdur ford kullananlar bile fiesta nın 1.6 motorlusunun olduğunu bilmezler.Bu arabalar bence 3 gerekçe ile çok rağbet görüyorlar.
-ekonomik
-serilik
-park sorunu olmaması
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |