|
Garip bir hata??? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2010 Saat 21:58 |
Merhabalar;
Foruma yeni üye oldum. Peugeot 207 sahibiyim. Şehirler arası yolda durduk yere ve birer "bip" 'lik uyarı halinde, 10'ar dk aralarla şu hatayı aldım: "foolgump fault" İlk uyarıdan sonra kenara çektim kontağı kapatıp tekrar çalıştırdım 10 dk sonra ikinci defa bu uyarı çıktı. Uyarının "bip" şekli "fuel too low" ile aynı... İnternetten arattım yok.. Anlamına bakıyorum çok anlamsız... Nedir bu arkadaşlar bilen biri yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler... |
|
kamilgulcan
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kamilgulcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ekranda yazan ''fuel pump fault''(yakıt pompası hatası) olabilir mi? eger öyleyse yakıt deposunda pislik olabilir yada elektriksel bir hatadır...
Düzenleyen kamilgulcan - 02 Mayıs 2010 Saat 22:46 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Olabilir mi acaba:) Bu kadar yanlış görmüş olabilir miyim? Tabi yol hali olabilirim... Benzin pompası??? Nedir peki bu?
|
|
kamilgulcan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kamilgulcan
|
aracınızın çekişinde herhangi bir problem hissetiniz mi? yakıt pompası deponun içinde oldugundan pislik ve tortular pompayı etkıleyebiliyor... yakıtı yarım depo veya uzerınde doldurarak aracı kullanmayı deneyın bır sure. hata vermeyı keserse depoda kırlenme vardır %90,düzelmezse elektrıksel bır hata olması da muhtemel tabi. aracı bılgısayara baglatarak kontrol ettirmenızde fayda var..
Düzenleyen kamilgulcan - 02 Mayıs 2010 Saat 22:52 |
|
BuRÇaK
2. Vites 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yakınlarda servis varsa bi gidin bilgisayara bağlatın. Tahminle oalcak iş değil bu. Hassas konular bunlar. Kaporta boya falan olsa neysede böyle şeylerde servisten şaşmayın bence.
fuel too low:yakıt düşük demek. araçta yakıt seviyesi neydi peki. azdıda acaba pislik falanmı çekti? |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benzin çekip yola çıktım yolun 80. km'sinde falan yaptı bunu.. Çekişte bir farklılık hissetmedim.. Kesin o benzin aldığım yerde kirliydi o zaman benzin...
|
|
kamilgulcan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kamilgulcan
|
buyuk ıhtımalle benzınden kaynaklanıyor ama yine de bilgisayara baglatmakta fayda var...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçen gün yine aynı hatayı verdi. Bu defa daha bi dikkat ettim.. Meğer yazan "foglamp faulity" imiş. Foglamp sanırım sis lambası demek. Benim arabanda da sis lambası yok. Nedir arkadaşlar yardım edin bana? Teşekürler...
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arka sis lambası olabilir mi?
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Anlamadım gitti...
|
|
İsmailAteş
1. Vites 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
|
Aracınızın herhangi bir aydınlatma ampulü patlamış olduğunda bu hatayı verir.Ön arka far,park sinyal bütün ampulleri kontrol etmenizi öneririm.
|
|
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |