![]() |
|
307 de ön kapılara hoparlor yeri uygulaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
neo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2010 Saat 14:57 |
307 de ön kapılara orijinal yerinin ustune giydirme hoparlor yeri uygulaması yaptıran var mı? orada oldukca genis bir bolum var. duzgun komponentler ve anfi ile guclu ses alınabilir sanıyorum. var mı yaptıran ya da yorumu olan?
|
|
saygılar...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
16 cm lık mıd bass takımı alıcaksın ufak bı amfıye baglıyacaksın .. o zaman guzel net bır ses alırsın .. ıstersen elımde var verebılırım cadence mıd bass 100 tl
|
|
![]() |
|
neo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
orijinal yerinde alınmaz. benim sordugum farklı birsey...
|
|
saygılar...
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
mahmutq ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
orjinal yerinde ses alınmıyo bu kesin ve kesin doğru
benim var comp takımları tat tuz yok.
başkanın paylaştığı fotoda tam prof kesin ses alınır gibime geliyo yalıtım vs. işçilik on numara
|
|
tork tork dediğin nedir gülüm ben senin için devir çevirmeyi göze almışım
|
|
![]() |
|
saygılar...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |